AGRESSIÓ SEXUAL

Llibertat amb càrrecs per al presumpte autor d'una agressió sexual a Sabadell

El presumpte responsable és un veí i conegut de la víctima i la va agredir al seu mateix bloc

Els Mossos mantenen oberta una altra investigació per agressió sexual ocorreguda el 10 d'abril als Merinals

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons els Mossos d’Esquadra, un home de 35 anys es va entregar dijous passat 18 d’abril com a autor de l’agressió sexual ocorreguda al barri de Torre-romeu, de Sabadell. El presumpte responsable és un conegut de la víctima i va passar a disposició judicial el divendres 19. L’autor va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar.

Segons expliquen fonts judicials, s’han aplicat una sèrie de mesures cautelars per protegir la víctima que inclouen una ordre d’allunyament per al presumpte responsable, la prohibició que es comuniqui amb la víctima i la prohibició a l’investigat d’accedir a Sabadell.

Segons va publicar el Diari de Sabadell, l’agressor i la víctima eren veïns de la mateixa escala i l’autor la va abordar al mateix bloc. Com explica el mateix diari, la víctima va ser atesa segons el protocol d’atenció a la víctima de l’ajuntament.

Dues agressions en una setmana

Els Mossos mantenen dues investigacions obertes per agressió sexual a Sabadell: la de Torre-romeu, que va tenir lloc el dia 16 d’abril, i una agressió en grup que va passar a primera hora del matí del dia 10 d’abril al barridels Merinals.

Notícies relacionades

Tot i que es desconeixen més detalls, fonts policials confirmen que en cap dels dos casos hi va haver penetració i que no hi ha una vinculació aparent entre totes dues. Tampoc hi ha relació amb la violació de ‘La manada de Sabadell’, ocorreguda al barri de Can Feu a principis de febrer del 2019.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments