EQUIPAMENTS SANITARIS

Aturen les obres d'ampliació de les urgències de l'Hospital Taulí de Sabadell

L'hospital ha assegurat que els treballs patiran un retard per "les serioses dificultats que s'han presentat amb Acciona"

L'ajuntament insta a trobar una solució ràpida per posar en marxa les noves plantes d'hospitalització

icoy28080748 17 09 2014   12 42 h   sabadell  hospital parc tau160224192757

icoy28080748 17 09 2014 12 42 h sabadell hospital parc tau160224192757

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Sabadell

Les obres d’ampliació de les urgències de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, conegudes amb el nom de projecte ‘Frontal Gran Via’, que estan en marxa des del mes de maigpassat, s’hanaturat per dificultats amb l’empresa adjudicatària de l’obra.

L’hospital ha assegurat que els treballs patiran un retard per "les serioses dificultats que s’han presentat amb Acciona", l’empresa adjudicatària de l’obra.

Ha assenyalat que és una "inesperada i desafortunada situació" i ha garantit que des de la direcció del centre sanitari s’està treballant per trobar la millor alternativa per reprendre les actuacions com més aviat millor.

Les millores al centre tenien un calendari d’execució de 15 mesos i el seu acabament estava fixat per al primer semestre del 2019, amb la creació de dues noves plantes i que suposaven 72 nous llits, 18 habitacions i 2.114 metres quadrats.

El pressupost per a aquesta obra és de 4,4 milions d’euros, aportats pel consistori vallesà en concepte d’aportació patrimonial, i així l’edifici tindrà una part de titularitat municipal.

El Parc Taulí, considerat saturat des de fa diversos anys, dona servei a un total de 13 municipis, de l’àrea d’influència de Sabadell. En total, més de 400.000 habitants.

Trobar una solució ràpida

Per la seva part,l’Ajuntament de Sabadell ha estat realitzant seguiment i recolzant la Corporació Sanitària del Parc Taulí per trobar una solució ràpida al retard en l’inici de les obresde les dues noves plantes d’hospitalització.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el consistori vol “recordar i reiterar la importància d’aquestes obres”, ja que es tracta d’uns treballs d’ampliació de l’equipament que han d’oferir un servei essencial per cobrir les necessitats de la ciutat.

Més notícies de Sabadell