On Catalunya

Precaució

Desallotgen durant mitja hora una platja de Port de la Selva després d’albirar dues tintoreres

Un surfista les ha albirat més tard al far de s’Arnella, però es creu que estan de passada

Desallotgen durant mitja hora una platja de Port de la Selva després d’albirar dues tintoreres
1
Es llegeix en minuts
ACN

L’albirament d’un parell de tintoreres ha obligat a desallotjar durant mitja hora la Platja Gran de Port de la Selva. L’avís es va donar quan quedaven pocs minuts per les sis de la tarda, quan uns banyistes van alertar els socorristes de la presència dels animals. De seguida s’ha desallotjat la platja i s’ha onejat la bandera vermella.

Des de Protecció Civil s’ha intentat localitzar les dues tintoreres, però no se les ha tornat a veure i mitja hora més tard s’ha reobert el bany, amb la bandera groga que ja onejava anteriorment per la tramuntana que bufa a Port de la Selva. Poca estona més tard, no obstant, ha sigut un surfista que ha entrevist de nou les tintoreres al far de s’Arnella.

Notícies relacionades

De seguida s’ha mobilitzat els equips de Protecció Civil que s’han desplaçat a la zona. Es tracta d’un espai situat a uns tres quilòmetres del centre del poble i on hi solen haver banyistes, especialment els dies de tramuntana, ja que es troba en una zona on no toca el vent.

Com que aquest dilluns bufa fort la zona estava prou freqüentada. Aquest segon avís ha entrat al voltant de les set menys deu minuts de la tarda. Des de Protecció Civil demanen precaució, tot i que creuen que els animals estan de passada.

Temes:

Animals Platges