On Catalunya

Estiu

Tret de sortida a la temporada de surf d’estel a Castelldefels

Tret de sortida a la temporada de surf d’estel a Castelldefels

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) habilita una zona de surf d’estel regulada a la platja de la Pineda del 8 de juny al 22 de setembre. Únicament els dies feiners, de dilluns a divendres a la tarda (de 16 a 20 hores), «sempre que les condicions meteorològiques siguin adequades», matisen des del consistori. En aquest cas, la força del vent ha de ser constant de 15 nusos, 12 per a la modalitat ‘race’.

Els dies 14 i 15 d’agost, és a dir, durant la festa major d’estiu, i l’11 de setembre (Diada de Catalunya) són dies festius i no es permetrà la pràctica a la zona regulada.

Així, des de l’Ajuntament de Castelldefels remarquen que és imprescindible que les persones practicants d’aquest esport nàutic tinguin una llicència, que s’ha de tramitar a l’oficina de gestió de la zona de surf d’estel (al passeig Marítim, 159-161, entre els carrers 9 i 9 bis, a l’interior de la platja). «A l’oficina, també se’ls dona una armilla identificativa per tenir en tot moment controlades totes les persones practicants», comenten.

Notícies relacionades

«Recordem que durant el període estival (del juny al setembre) la pràctica del surf d’estel està prohibida al litoral i únicament es permet si es crea una zona específica, senyalitzada, condicionada i regulada que permeti la seva pràctica d’una manera controlada i segura, com és el cas de la que trobem a la nostra ciutat», adverteixen des de l’ajuntament.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels