On Catalunya

Animals

Badalona inaugura la seva primera zona de platja per a gossos durant l’estiu

L’àrea està disponible per als gossos de dilluns a diumenge entre les 12.00 i les 19.00 hores, i l’accés està delimitat a animals que tinguin xip

Badalona inaugura la seva primera zona de platja per a gossos durant l’estiu

JUANJO MARTÍN / EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

Badalona (Barcelona) ha posat en funcionament aquest dimecres per primera vegada una zona de platja per a gossos que estarà activa durant la temporada d’estiu, amb una superfície de 900 m2 i separada de la resta de la sorra per unes tanques i al mar per unes boies.

La zona reservada per als gossos durant aquesta temporada de bany és la platja dels Patins de Vela, en el tram que està situat després de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte, i que es mantindrà en un estat òptim amb neteges diàriament.

¿Quan hi poden anar?

La platja està disponible per als gossos de dilluns a diumenge entre les 12.00 i les 19.00 hores, tot i que l’accés està delimitat a animals que tinguin xip, i es recomana que l’aforament no sobrepassi el total de 60 persones i 40 gossos.

Notícies relacionades

Per assegurar el bon funcionament del nou servei, la platja disposarà de personal de control i informació que s’encarregarà que es compleixin les normes establertes i de resoldre dubtes que puguin plantejar els usuaris.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha destacat la «satisfacció» de tenir una platja per a gossos per primera vegada a Badalona, on les mascotes poden «refrescar-se, sobretot en un any marcat per les altes temperatures».