On Catalunya

El millor de BCN

Top 150: les millors activitats d’oci de Barcelona | MAPA

Aquí hi ha les millors truites, xurreries virals, cuina casolana per llepar-se els dits. Clandestins, ‘hot spots’ per posturejar per sobre de les teves possibilitats, un bar on tot val 1 euro. En aquest mapa trobaràs amb un cop d’ull els rànquings de l’On Barcelona

Top 150: les millors activitats d’oci de Barcelona | MAPA
1
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

¿Necessites un miracle? Has arribat al mapa indicat. En aquest plànol de Barcelona pots trobar fins i tot un Santet miraculós. Aquí tens concentrats amb un cop d’ull els rànquings de l’On Barcelona. El top 150 de l’oci: activitats amb què estaràs més entretingut que l’emèrit a Abu Dhabi.  

Notícies relacionades

Aquí hi ha les millors braves, truites, croquetes i cuina casolana per llepar-se els dits. Els millors còctels, esmorzars, els reis del boca a boca. Xurreries virals, cocteleries espiritistes, locals clandestins, un bar on tot –TOT– val 1 euro. ‘Hot spots’ per posturejar per sobre de les teves possibilitats: gronxadors amb vistes, passatges amb encant, banys instagramejables, fins i tot on veure balenes. Des d’espais sostenibles fins on anar de compres friquis. La plaça més bonica de Barcelona. Racons de la ciutat on es veuen més criatures tenebroses que als passadissos de Tele 5: carrers fantasmals, dracs urbans, on viure el teu propi enterrament. ¿Que vols menjar una hamburguesa de cocodril? També pots. I fins i tot gofres amb forma de penis. Cada racó inclou una breu descripció i un link per ampliar-ne la informació. Si cliques a les estrelles de les categories, les pots activar-les i desactivar sobre el mapa. 

Hi ha escapades urbanes sense sortir de la ciutat: xiringuitos de parc, refugis rústics, fins i tot bars de gel. I totes les experiències increïbles que hem anat descobrint durant els últims anys: llançament de destral, una acadèmia d’espases làser a l’estil ‘Star wars’, la nau espacial d’Alien. ¿Un gimnàs per a ganduls? És clar. I fins i tot una botiga de sirenes. ¿Encara no se t’ha escapat un «guau»? Busca pastisseries per a gossos i sastreries de mascotes.