On Catalunya

Un Nadal d’espectacles

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona inclou a la seva cartellera especial nadalenca xous de bandes tribut, l’espectacle familiar ‘Oliver Twist’ i un monòleg de l’humorista Toni Moog, entre d’altres

Un Nadal d’espectacles
2
Es llegeix en minuts
Alba Mármol

Durant les vacances de Nadal, els carrers de Barcelona es vesteixen de gala i la ciutat ofereix un gran ventall d’activitats. I una d’elles és anar al teatre. El Teatre Cúpula Arenas, ubicat a la cinquena planta del Centre Comercial Arenas i antiga plaça de toros, té una programació especial per a aquestes festes. Amb el focus en el públic familiar, la seva cartellera té els millors xous de bandes tribut (entre ells, d’ABBA), l’estrena d’Oliver Twist – Christmas Story, dues sessions d’El Gran Bingo Musical – Christmas Edition, l’actuació de l’artista infantil Luli Pampín i una funció especial de Nadal amb Toni Moog.

‘EL GRAN BINGO MUSICAL’, EDICIÓ DE NADAL

El showman David Moreno i la seva banda Versión Imposible presenten El Gran Bingo Musical – Christmas Edition, els dies 23 i 26 de desembre. Es tracta d’un espectacle participatiu en el qual el públic és el protagonista atapeït de música en directe, concursos, jocs i molta festa. Sonaran, en directe, temes com Highway to Hell d’AC/DC, Nochentera de Vicco o Yo quiero Bailar de Sonia y Selena, entre molts altres que componen un gran repertori atemporal.

En aquest xou, la festa comença abans d’asseure’s a les butaques: a les portes mateix del teatre, on els espectadors reben una benvinguda màgica amb personatges nadalencs. Així mateix, durant l’espectacle, es repartiran entre el públic més de 100 premis i regals del sector de l’oci, la restauració i els serveis.

RECREACIÓ MUSICAL D’‘OLIVER TWIST’

Inspirada en la famosa novel·la de Charles Dickens, des de dissabte passat 16 de desembre fins al diumenge 7 de gener, tindrà lloc la representació d’Oliver Twist – Christmas Story, un espectacle familiar de producció catalana amb 11 actors a l’escenari.

Els protagonistes són sis joves artistes: cinc actors i una actriu, d’entre 10 i 15 anys. Max Vilarrasa, Ángel Olaya, Lia Gordillo i Alejandro Garcia en són alguns, i ja van formar part de l’elenc de Billy Elliot, el Musical al Teatre Victòria. Tots ells són grans intèrprets, cantants, acròbates i ballarins de ballet, jazz i claqué, sota la direcció i la coreografia de Coco Comin.

GRAN TRIBUT A ABBA

Entre la sèrie de vuit tributs programada, es troben grans i memorables artistes com Frank Sinatra (del grup Babalu Band), Elvis Vive de Greg Miller al costat de l’Elvis Tribute Band, Queen (de Queen Forever) i Abba. Aquest últim anirà a càrrec d’una de les millors bandes tribut a Abba, Abba The New Experience. Aquest grup, a més a més, serà l’encarregat d’acomiadar l’any amb una celebració carregada de ritme i energia diumenge 31 de desembre, a les 22.30 hores a La Cúpula, l’escenari més elevat de Barcelona, situat al quilòmetre 0 de les grans celebracions de Cap d’Any. En aquesta actuació, que acomiadarà el 2023, el grup presentarà el seu nou espectacle més visual i emocionant: Evolution.

Notícies relacionades

‘NADAL AMB TONI MOOG’

El dissabte 30 de desembre el còmic Toni Moog, que ha recorregut tot Espanya amb els seus monòlegs, torna a casa per Nadal després de 14 temporades d’èxit amb un espectacle humorístic que reviu les típiques escenes d’aquests dies tan assenyalats. Es tracta d’un monòleg que posa el focus en la interacció amb el públic. Aquesta funció de Nadal amb Toni Moog serà l’única que tindrà lloc a Barcelona. Aquest espectacle és una cita obligatòria per a aquestes festes, un clàssic nadalenc que aspira a ser com Els Pastorets, la Fira de Santa Llúcia o el vestit de la Pedroche.