On Catalunya

Pla romàntic

Com tenir una primera cita en un hotel 5 estrelles de Barcelona per 20 euros

¿Buscant pretendents a Tinder amb més afany que la premsa del cor amb Elionor? Aquest pla et posicionarà primer en les llistes dels teus ‘matches’

La Sanjacoba: el burger d’escalopa que et rebenta el cervell

‘Furia española’, un viatge (sense censures) a la Barcelona de 1975

barcelona/399679930_849198246668801_6226475991815005237_n.jpg

barcelona/399679930_849198246668801_6226475991815005237_n.jpg / Instagram

2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els amors d’estiu ja queden enrere, i després d’uns mesos d’amors fogosos i esbojarrats, la tendència habitual és començar a buscar una cosa més estable. Comença el compte enrere per trobar un idil·li per als dies d’hivern, algú amb qui arrupir-se, veure sèries sota la manteta i donar-se calor quan arribin les onades de fred (si és que arriben). 

Sí, és novembre. I sí, vas just de temps per tenir un rotllet seriós abans d’any nou, també és cert. Però encara no és tard, que el calendari no t’espanti. ¿El truc per compensar el temps perdut? Fer una cosa magnificent que causi impressió i et faci destacar per sobre de la resta de ‘matches’. Per exemple, una primera cita en un hotel de 5 estrelles. I gastant-te entre 20 i 25 euros per cap.

És la proposta d’El Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 668), que ha habilitat el bar del seu soterrani, el Bluesman Cocktail Bar, com a sala de cine. Imagina’t l’estampa: entres al seu magnífic ‘lobby’, amb més de cent anys d’història, baixes les escales, decorades amb luxe noucentista, i arribes a l’‘speakeasy’ (bar clandestí) de l’hotel, il·luminat per llums tènues, amb àmplies butaques i banyat en una atmosfera amb el seu vermell vellut característic. Prou romàntic per impressionar, però no tan cursi per resultar embafador o ‘creepy’.

Notícies relacionades

L’entrada inclou, a més de la projecció (ara, en un cicle de clàssics, amb ‘Gilda’ aquest diumenge, 19, i ‘Esmorzar amb diamants’ el següent, el 26), un còctel i unes crispetes acabades de fer. A més, hi ha una carta de còctels i aperitius per prendre alguna cosa després de (i durant) la pel·lícula, perfecte per xerrar una estona.

No és l’únic pla romàntic de cine que ofereix l’hotel de cinc estrelles. Si estàs en la ‘mood’ nadalenca i vols arrupir-te entre mantes, coixins i estufes, passa’t pel seu ‘Christmas rooftop cinema’. Per 75 euros pots llogar una de les cabanes que tenen habilitades a la seva terrassa i veure una pel·lícula nadalenca, com ‘Love Actually’ i ‘Sol a casa’. El preu inclou crispetes, vi calent, xocolata i aperitius nadalencs. Sí, després d’aquest pla, tots els altres pretendents del teu rotllet tindran ‘ghosting’ assegurat.