On Catalunya

Cafè i moda

De compres a l’hora del cafè: obre a Barcelona la cafeteria de Nude Project i Good News

De compres a l’hora del cafè: obre a Barcelona la cafeteria de Nude Project i Good News

Nude Project

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nude Project (@nudeproject a Instagram) és d’aquests casos d’èxit que als gurus de l’emprenedoria els agrada citar fins a l’extenuació. Van començar penjant fotos soltes amb dissenys propis i van acabar convertint-se en la ‘start-up’ de moda, amb un creixement exponencial en els últims mesos, situant-se a prop del milió de seguidors a les seves xarxes i colant-se en armaris de grans del reggaeton com Rauw Alejandro i Karol G.

Després de triomfar al món ‘online’ i estrenar-se en locals instal·lats als carrers d’Europa (inclosa Barcelona, al local de la qual en el número 37 del carrer Canuda es generen cues de ‘centennials’ amb assiduïtat), estan apostant per nous projectes. ¿L’últim? Una simbiosi amb una altra ‘start up’ igual de coneguda: Good News (@goodnewscoffee, a Instagram). El resultat d’aquesta unió de negocis ‘influencer’ és Nude Café (C/ Pujades, 81), ubicat al Poblenou, al carrer de les oficines de Nude Project. 

Notícies relacionades

La idea d’aquest local és senzilla: unir els essencials pels quals les dues marques s’han fet famoses. És a dir, cafè i moda. El local, de pocs metres quadrats, pensat sobretot per al ‘to go’, compta amb espai barista, taules, cadires i sofà on reposar, a més d’una zona amb l’última en ‘streetwear’ de Nude Project. De compres a l’hora del cafè

El local ja s’ha convertit en un punt de peregrinació digital, i no només pel reclam de visitar dues de les marques més sonades entre l’ambient modernet barceloní en un mateix experiment comercial, sinó per la seva decoració, que barreja elements futuristes amb alfombres i motius vintage i retro, creant una estampa que sembla treta del Pinterest de Twin Peaks i que queda perfecta a les seves històries. Benvinguts al nou ‘place to be’.