On Catalunya

AGENDA ON

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del cicle de Jean Eustache al concert de The Interrupters

Apunta a l’agenda: la Filmoteca reivindica un cineasta francès essencial i uns grans de l’ska-punk visiten Razzmatazz

Què podem fer aquesta setmana a Barcelona: del cicle de Jean Eustache al concert de The Interrupters

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Filmografia a descobrir 

Filmografia a descobrir La Filmoteca ofereix aquest juliol l’oportunitat de (re)descubrir la personalíssima obra de Jean Eustache, gran exponent del cine francès post nouvelle vague. En els pròxims dies es podran veure, en versions restaurades, ‘Mis pequeños amores’ (foto), la mítica ‘La mamá y la puta’ i el curt ‘Les photos d’Alix’.  


Energia sense interrupció 

Energia sense interrupció The Interrupters, grans referents actuals de l’ska-punk, assalten aquest divendres Razzmatazz per presentar ‘In the wild’, quart àlbum fosc a nivell de lletres, però de so tan brillant com es pot esperar a la banda liderada per Aimee Interrupter. També actuen les germanes punks Maid Of Ace. 


Quatre òperes de butxaca

Quatre òperes de butxacaEl programa del Grec per a la setmana vinent inclou ‘Quatre sols sols’, col·lecció de microòperes sobre dones atrapades en les seves circumstàncies vitals. Llibrets i música a càrrec de creadors destacats, com Raquel García-Tomás. Dimecres, dia 12, i dijous, dia 13, a les 21.00 h, a l’Ateneu Barcelonès. 


Espectacles accessibles

Notícies relacionades

Espectacles accessiblesFins al 19 de juliol es pot disfrutar dels espectacles gratuïts de Tangent, festival multidisciplinari del Districte de l’Eixample. Pròximament destaca, per exemple, ‘Pelat’, espectacle de Joan Català entre dansa, teatre i circ. Dimarts a les 20.00 h al Centre Cívic Urgell


Projeccions a l’aire lliure

Projeccions a l’aire lliureUna altra activitat gratuïta, Pantalla Barcelona, ofereix projeccions de cine català recent en pantalles a l’aire lliure. Es recomana revisar ‘La innocència’ (foto), ‘opera prima’ de Lucía Alemany, aquest dimarts a les 22.00 h al CC Can Basté o dijous a les 21.30 h al CC Can Clariana Cultura.