On Catalunya

AGENDA ON

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del BubblePop Festival a l’exposició de TVBoy

Apunta a l’agenda: arriben un festival dedicat al pop asiàtic i la retrospectiva d’un emblemàtic ‘street artist’

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del BubblePop Festival a l’exposició de TVBoy

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pop amb l’ADN asiàtic

Pop amb l’ADN asiàticArriba la primera edició de BubblePop Festival, espècie de ‘spin-off’ estiuenc de Manga Barcelona amb el focus menys posat al còmic que en la música. Dissabte i diumenge passaran per Fira Montjuïc artistes com Lee Hi, REI AMI o Superorganism (foto), la (super)banda liderada per la japonesa Orono Noguchi. 


Homenatge a una època tumultuosa 

Homenatge a una època tumultuosa El juny està sent el gran mes teatral de Marc Artigau. No gaire després de ‘L’illa deserta’ s’estrenava ‘Les altres’, comèdia àcida sobre l’adolescència que pot veure’s a la Sala Atrium fins diumenge. La interpreten Laura Pujolàs i Cristina Arenas, sota la direcció de Meritxell Yanes


No és cap altre festival 

No és cap altre festival Queden dues jornades, les de divendres i dissabte, del Vida Festival de Vilanova i la Geltrú, alternativa rural i manejable als macrofestivals a l’ús. Entre els noms importants encara per saltar als seus escenaris: Spiritualized (foto), Suede, The Libertines, Jorge Drexler o Niño de Elche.  


Epicentre de la dansa

Notícies relacionades

Epicentre de la dansaEl Festival Deltebre Dansa arriba a la majoria d’edat, els seus primers divuit anys, amb l’esperit de recerca intacte. El seu programa d’espectacles inclou ‘Epic dermis’ (foto), de la companyia alemanya Cooperativa Maura Morales, o ‘GOLD’, de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts. Del 3 al 16 de juliol  


El Banksy de Barcelona 

El Banksy de Barcelona El Disseny Hub dedica una exposició temporal a Salvatore Benintende, més conegut com a TVBoy, l’artista de carrer que ha decorat Barcelona amb els seus singulars i de vegades irònics retrats pop. Es podran veure fins a 70 de les seves obres, incloent-hi pintures originals sobre tela o instal·lacions. Del 5 de juliol a l’11 de setembre.