On Catalunya

AGENDA ON

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Festival Poesia i + a l’exposició ‘Designing craft’

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona: del Festival Poesia i + a l’exposició ‘Designing craft’

Noemí Elias

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

(No només) Poesia 

Del 27 de juny al 9 de juliol, nou municipis del Maresme acullen els actes de Poesia i +, festival en el qual la poesia s’enllaça amb altres disciplines. El primer cap de setmana destaquen una antologia errant de Lluís Calvo, l’acció de Joan Morey sobre Antonin Artaud o el concert d’Anna Andreu (foto). 


Tresor japonès 

L’exposició ‘Kataezome. El llegat artístic de Serizawa Keisuke’ presenta a Espanya l’obra de Serizawa Keisuke, Tresor Nacional Vivent del Japó el 1956 per la seva aportació a l’estampació kataezome. Es pot visitar (gratis fins al 2 de juliol) al Museu Etnològic i de Cultures del Món, seu Montcada. 


Artesania i disseny

La Generalitat impulsa la celebració de la 2a Biennal d’Artesania Contemporània Catalana amb l’exposició ‘Visions of Catalonia, Designing craft’, selecció d’obres en les quals artesania i disseny conflueixen per crear objectes útils. Fins a l’1 d’octubre a Centre d’Artesania Catalunya; entrada gratuïta. 


Dels guionistes d’‘Alien’ 

Notícies relacionades

Bona manera de refugiar-se dels petards de Sant Joan: entrar a Phenomena a les 23.20 h. per disfrutar en 4K de ‘Morts i enterrats’, la pel·lícula de culte del 1981 firmada per Gary Sherman i escrita, com ‘Alien, el vuitè passatger’, per Dan O’Bannon i Ronald Shusett. Turistes assassinats tornen misteriosament a la vida. 


Techno d’avantguarda

La jove promotora Vanguard estrena nits de techno a Barcelona amb una triple sessió aquest divendres, dia 23, a l’M7 Club. Als plats, tres referents nacionals: el veterà Christian Wünsch (foto); Pushmann (abans Victor M), que va llançar el seu debut llarg al segell de Jeff Mills, i el molt melòdic Korben Nice