On Catalunya

No gasteu

Música clàssica davant el mar, festes a terrasses i altres plans gratis a Barcelona

Música clàssica davant el mar, festes a terrasses i altres plans gratis a Barcelona

EPC

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Música clàssica de nit i a la platja

Brisa, sal, mar, solet i les millors orquestres de la ciutat. Així són els concerts de platja de Barcelona Obertura. Seran a la platja de Bogatell els dies 20 i 21 de juny, a les 21 h, i estaran a càrrec de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.


La pantalla de la Filmoteca surt al carrer

La Filmoteca s’uneix a la temporada de cines a la fresca amb projeccions gratuïtes a la plaça de Salvador Seguí. Aquest divendres, dia 16, ‘Boom boom’ de Rosa Vergés, una comèdia romàntica inspirada en Tristany i Isolda amb què va debutar com a directora i que li va valer un Goya. A més, la directora hi serà present. 


Pla estrella per als col·leccionistes de vinils

Notícies relacionades

Aquest cap de setmana, Barcelona acollirà dos festivals, el Sónar i l’Off Week. I, homenatjant aquests esdeveniments musicals, l’hotel Ocean Drive (Aragó, 300) obrirà les seves portes amb una nova entrega del seu mercat ambulant de vinils, que inclou espais per comprar, vendre o intercanviar discos en aquest format, a més de ‘workshops’, ‘dj’ i activitats.


Festa electrònica davant el mar

L’hotel W Barcelona (Rosa dels Vents, 1) estrena la seva temporada estiuenca amb les sessions de ‘house’ i electrònica de Wet Deck Summer Series. Cada diumenge, festa gratis a la terrassa amb vista al Mediterrani i amb un ‘line-up’ de ‘dj’ internacionals que farà vibrar els amants del gènere.