On Catalunya

No gastis

Un festival en un convent, classes de TikTok i altres plans gratis a Barcelona

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-06 at 18.44.33.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-06 at 18.44.33.jpeg / Fede Nieto

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ves-te’n de ‘rave’ a una església

Un convent serà l’epicentre del moderneig barceloní aquesta setmana. El CC Convent de Sant Agustí (Comerç, 36) acollirà la tercera edició de la Mostra Sonora i Visual, una biennal dedicada als nous llenguatges audiovisuals, amb una agenda plena d’electrònica, art sonor i xous visuals. Fins al 10 de juny.


Classes de TikTok, mercat ambulant i menjar gratis

Arriba el Westfield Good Festival per promoure els hàbits de consum responsables. Amb música, un mercat ambulant de roba sostenible, un pòdcast en viu del Ciberlocutori de Ràdio Primavera Sound, degustacions gratuïtes, classes per fer-se viral de la mà de ‘tiktokers’ i molt més. Fins al 17 de juny a La Maquinista (Potosí, 2).


Mira l’ou com balla

Notícies relacionades

Últims dies per assistir a l’espectacle de l’ou com balla, el Corpus, aquesta festivitat en la qual es posa un ou a ballar sobre l’aigua de les fonts dels claustres. A més de l’ou ballarí, el programa compta amb una desena d’activitats per tots els barris de la ciutat fins diumenge, 11 de juny, dia de Corpus.


Passa el cap de setmana en una fàbrica

L’espai comunitari i veïnal autogestionat de Can Batlló (Constitució, 19), ubicat a l’antiga fàbrica homònima, celebra el seu dotzè aniversari. Després d’una setmana de celebracions, aquest cap de setmana arriben els últims plans culturals i familiars per conèixer des de l’oci les entitats que vertebren el barri.