On Catalunya

calçotada i ‘dj’

Música, porró i romesco: aquestes són les millors festes amb calçots de Barcelona

Amb programació des del migdia fins a la nit, les setmanes vinents estan carregades d’híbrids entre calçotada i festes de dia

Música, porró i romesco: aquestes són les millors festes amb calçots de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Des de finals de gener fins a mitjans de març, les agendes catalanes s’omplen amb plans de calçotades. A hores d’ara, ¿quantes en portes? Segur que ja n’hi ha que les compten a desenes. Però si hi ha alguna cosa millor que una calçotada és una festa de calçots. És a dir, res de tancar-se en un restaurant a omplir-se les mans de carbó de les brases i menjar cebes fins que el cos aguanti. Aquí el que es fa és inflar-se a calçots i romesco mentre un ‘dj’ punxa i les copes i els porrons volen a ritme frenètic. Apunta-les al calendari, que venen unes setmanes ben carregades. 

Notícies relacionades

El dissabte 4 de març, la de la Sagrada Família, al carrer Sicília, entre Mallorca i Provença, des de dos quarts de dotze del migdia fins a les nou de la nit. I el cap de setmana següent, doble sessió, la del Fort Pienc (a la plaça Fort Pienc), i la de les Corts (als Jardins de Magalí, Vallespir, 194), totes dues dissabte 11. I el cap de setmana següent és el torn del Clot, amb el The Calçot Festival, una calçotada amb música, activitats familiars, mercat ambulant de segona mà i moltíssim menjar. 

I a La Caseta del Migdia (Mirador del Migdia, Montjuïc), cada dissabte, Calçots & Gitanos: una calçotada que adoba les cebes, no només amb romesco i música, sinó també amb les espectaculars vistes que ofereix el mirador, a dalt de Montjuïc. Perfecte per allargar la festa fins que caigui el sol i sense molestar els veïns.