On Catalunya

No gastis

Descobreix els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona

El concert de Julieta per Santa Eulàlia i l’Emergents a L’Auditori, entre el més destacat

Descobreix els millors plans gratis d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Descobreix la futura estrella del pop català

És un dels noms de moda entre el moderneig català: Julieta. Aquesta joveníssima cantant ja ha aparegut als cartells dels clubs, sales i festivals més prestigiosos i, aquest dissabte, al Moll de la Fusta, tindràs una nova oportunitat de conèixer-la: tocarà en el Lali Jove, la jornada jove de les festes de Santa Eulàlia.


Portes obertes en miradors emblemàtics

No és només la Mercè: a Barcelona, Eulàlia omple d’activitats la ciutat amb les mateixes ganes, tot i que el fred ho posi difícil. Entre tots els plans, destaquen les portes obertes en alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com la terrassa de l’ajuntament, el Palau Güell i el parc Güell.


Una marató de música gratuïta

Notícies relacionades

Fins al 12 de febrer, més de 200 artistes tocaran a L’Auditori (Lepant, 150) en la nova edició del Festival Emergents. I dissabte, dia 11, hi ha programada una marató de cambra: gairebé 10 hores de música en directe, amb diverses desenes de joves talents, diversos estils i, sobretot, entrades gratuïtes.


‘Escape room’ contra la violència masclista

Hi ha un laberint instal·lat a l’Arts Santa Mònica (la Rambla, 7), l’exposició Macho Man, que neix per sensibilitzar sobre la violència masclista. Es tracta d’un recorregut de 60 minuts per 11 sales per les quals podràs recórrer i explorar a través dels sentits. Una espècie d’‘escape room’ amb consciència social.