On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la projecció de ‘Sisters with transistors’ i la sessió de DJ Seinfeld a Astin. El pitjor: BANKS no acaba d’aconseguir el seu gran disc

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Visionàries de l’electrònica

El CC Albareda projecta ‘Sisters with transistors’, el documental de Lisa Rovner (també disponible a Filmin) sobre un grapat de dones que van contribuir, de manera mai ben ponderada, a fer avançar la música electrònica: Suzanne Ciani, Daphne Oram, Pauline Oliveros... Dijous, dia 21, a les 19.00 h


La sessió de la setmana

Antic estendard del house en baixa fidelitat, el productor suec DJ Seinfeld ha demostrat en els últims anys estar obert a nous horitzons (italodisco, trance) i ser capaç d’explorar-los tots amb lucidesa. Dissabte arriba als plats d’Astin amb la col·lecció de ‘bangers’ ‘Mirrors’ sota el braç. 


Una icona independent

El Minifestival de Música Independent presenta a l’Heliogàbal el posposat (per la pandèmia, per descomptat) concert de Darren Hayman, conegut sobretot per ser el líder dels enginyosos i romàntics Hefner entre finals dels noranta, principis dels 2000. Serà dissabte, dia 16, a les 21.00 h.


Lluminositat reconstituent

La pianista italiana Olivia Belli presenta ‘Sol novo’, disc recent en què, com ja ens avisa amb el títol, no deixa d’apostar per un clima lluminós malgrat el constant fluir entre estats emocionals. Per a fans de Chopin, Satie i Glass. Dijous, dia 21, a les 21.30 h, al Nota 79 (Vallirana, 79). 


OFF

OFFBANKS no acaba d’aconseguir el seu gran disc

Notícies relacionades

I la quarta... no acaba de ser la bona. ‘Serpentina’ tampoc és aquest gran àlbum que la cantant i compositora R&B/pop promet des de mitjans de la dècada passada. Les influències dels noranta i 2000 no es tradueixen en hits equiparables als clàssics de TLC, Brandi o Ashanti. 

 

Temes:

Música