On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival d’arts avançades LAVS de Mataró i la tornada de l’All Those Food Market. El pitjor: Machine Gun Kelly s’hauria de dedicar a actuar

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Explosió dels sentits

Explosió dels sentitsLAVS, el festival d’art i música avançada de Mataró, celebra des de divendres la seva edició més ambiciosa fins ara. Projeccions, obres interactives i instal·lacions (com ‘Petroglyphing data’, de Mohsen Hazrati; foto) il·lustraran les possibles, o millor, infinites sinergies entre imatge i so. 


Promesa emmascarada

El misteriós productor francès Godford, del qual no es coneix la seva veritable identitat, porta per primera vegada a Espanya el seu directe d’electrònica amb esperit pop. Serà dissabte, dia 2, a l’Astin de Sala Apolo, en una nit completada per TSHA, Oma Totem i, ja a la sala gran, Mind Against. 


Un clàssic torna  

Després de dos anys sense alegrar-nos el ganyot, All Those Food Market torna aquest dissabte i diumenge al Teatre Nacional de Catalunya per presentar-nos els projectes d’emprenedors gastronòmics. Tampoc faltaran una altra classe de propostes artesanals ni els tallers gratuïts. Molta alegria. 


Grandesa brasilera

Després del seu pas pels psicodèlics i funk Garotas Suecas, el músic brasiler Sessa segueix ara en solitari els camins mes hipnòtics de Caetano Veloso o Chico Buarque. Aquest dimecres, dia 6, a les 19.30 h., avança a Fabra i Coats el disc ‘Estrela acesa’, continuació de ‘Grandeza’. 


OFF

OFFMachine Gun Kelly s’hauria de dedicar a actuar 

Notícies relacionades

Colson Baker, àlies Machine Gun Kelly, insisteix a treure discos, però a alguns ens sembla molt més interessant com a actor: el seu Tommy Lee de ‘The dirt’ superava el de Sebastian Stan a ‘Pam & Tommy’. Sobre aquest nou àlbum pop-punk, ‘Mainstream sellout’, com menys en diguem quasi que millor. 

 

Temes:

Música