On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Art, art i més art. Aquesta setmana, la ciutat s’omple de festivals dedicats a totes les branques de la cultura

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest art està molt viu

Si alguna cosa té Barcelona és art experimental. Aquesta setmana torna el Festival Sâlmon, dedicat a les «arts vives». Fins diumenge, oferirà ‘performances’ amb el mateix fil argumental: ensenyar-te una cosa que mai hagis vist. Les entrades surten per uns 10 euros, però a la seva web es retransmetrà gratuïtament.


Continua el Barcelona Districte Cultural

El festival de cultura gratuïta més gran de Barcelona torna amb una nova edició. 44 espectacles, 29 equipaments i 10 districtes dedicats al circ, dansa, teatre, música i cine. Això sí, tots els esdeveniments requereixen cita prèvia (indicacions a la web). Fins al maig.

Una exposició amb molta cara

Jaume Plensa és un dels artistes catalans contemporanis més rellevants. Per si no li poses cara a la seva obra: el rostre davant el Palau de la Música representa la quinta essència del seu art. Aquest dissabte és l’últim dia per veure La llarga nit, la seva col·lecció de cares, a Galeria Senda (Trafalgar, 32).


Compra a un pagès sense anar al camp

Notícies relacionades

Si un pagès veiés el que mengem es posaria les mans al cap. Per sort, aquest dissabte al matí coincideixen molts mercats de menjar del camp: a la plaça de Maragall (Guinardó), al parc de les Tres Xemeneies (Poble-Sec), a la plaça André Malraux (Fort Pienc) i l’av. de Vallcarca, 100. Diumenge, a la plaça Masadas (la Sagrera).


El teu ordinador podria ser el nou Picasso

Només queden dos caps de setmana per visitar l’Eufònic Urbà 2021, festival que explora la potencialitat de les arts sonores, visuals i digitals i performatives. Des de les possibilitats del ‘software’ i ‘hardware’ fins al sintetitzador com a instrument. A l’Arts Santa Mònica de la Rambla, fins al 28.

Temes:

Gratis