On Catalunya

CINE

Sexe i cine: ¿quina pel·lícula de Hollywood t'ha excitat més?

Aquest divendres s'estrena 'Cincuenta sombras más oscuras', excusa ideal perquè votis el film que et posa més

fcasals37143221 50 sombras mas oscuras170209163821

fcasals37143221 50 sombras mas oscuras170209163821

1
Es llegeix en minuts
Nando Salvà

'Cincuenta sombras de Grey' (2015), és cert, tothom la va deixar verda, però se li ha de reconèixer el mèrit d’haver aconseguit que Hollywood tornés a ensenyar una mica de carn després d’una dècada en què el clima de puritanisme regnant i l’ascens de la pornografia 'on line' -que ens va posar a un sol clic de tota mena de depravacions- van obligar els grans estudis a mantenir la castedat. 

Notícies relacionades

I és una pena. Perquè des que va veure la llum el curtmetratge 'Am Abend' (1910), que mostrava una dona masturbant-se primer i deixant-se tapar tots els forats després, l’evolució del cine ha estat lligada a les evolucions de gent intercanviant contactes i fluids a la pantalla.

Ens agrada el sexe, i ens encanta contemplar com els nostres congèneres es donen gust recíproc; i per això l’arribada als cines de la seqüela 'Cincuenta sombras más oscuras' és una bona notícia, encara que també l’acabem deixant verda. Per això i perquè la seva estrena ens dona l’oportunitat de fer una repassada a les tres últimes dècades d’erotisme a ­Hollywood.