VIVENDA

Disseny, qualitat i bona ubicació, les promocions d’Habitat a Barcelona

La immobiliària treballa en tres conjunts residencials que compten amb terrasses àmplies, piscines comunitàries i espais infantils

Disseny, qualitat i bona ubicació, les promocions d’Habitat a Barcelona
4
Es llegeix en minuts

Amb gairebé 70 anys d’experiència, Habitat és una de les immobiliàries de referència a la ciutat de Barcelona. Actualment, treballa en tres promocions, ubicades a la ciutat comtal, que destaquen per la seva excel·lent situació geogràfica, un disseny totalment funcional i una excel·lent qualitat. Concretament, parlem d’Habitat Clot-Aragó, Hàbitat Progrés i Hàbitat Jardins de Teià, tres conjunts residencials que ofereixen espais oberts, àmplies terrasses i luxoses zones comunes, requisits indispensables per a molts ciutadans després del pas de la pandèmia.

Habitat Clot Aragó

A punt de finalitzar les obres, la promoció Habitat Clot Aragó ofereix un total de 41 vivendes en ple centre de Barcelona, al carrer Aragó cantonada Avinguda Meridiana. L’edifici estarà llest aquest any i els seus habitants podran estrenar-lo abans del 2022. El seu punt fort són les seves luxoses plantes baixes dúplex amb doble altura i les vivendes a l’última planta que compten amb un accés exclusiu a grans terrasses privades a la planta coberta. Les tipologies dels pisos van d’un fins a quatre dormitoris amb àmplies estades, excel·lent distribució i posant èmfasi en la llum amb grans finestrals.

Activity name for this tag: HABITAT CLOT

A més de comptar amb terrasses pròpies, la promoció també compta amb piscina a la seva zona comunitària que ofereix vistes espectaculars a la torre Agbar i la Sagrada Família. Sens dubte, els seus acabats moderns, funcionals i urbans i el seu disseny la converteixen en una promoció de gran qualitat. Una cosa que no podia faltar comptant amb el segell de Qualitat Habitat, avalat per diversos organismes i laboratoris externs.

D’altra banda, la seva ubicació és perfecta. A tan sols cinc minuts a peu de l’Avinguda Diagonal i de la Gran Via de les Corts Catalanes. El barri compta amb tota mena de serveis com centres educatius, centres de salut, zones verdes, supermercats, etc. La seva comunicació és immillorable, amb accés davant al transport públic de metro (L1 i L2), tren (R1 i R2) i autobús.

Habitat Progrés

Una altra de les promocions estrella en les quals està treballant la immobiliària és Habitat Progrés. Un total de 40 vivendes de dos, tres i quatre dormitoris amb àmplies terrasses a la ciutat de Badalona. Les joies de la corona són les seves plantes baixes i els seus dúplexs que tenen vistes a unes meravelloses zones comunes i accés a grans terrasses. 

En moments com l’actual, els ciutadans valoren cada vegada més positivament les zones obertes i espais a l’aire lliure de qualitat. És per això que, en aquesta promoció, Habitat s’ha decantat per zones comunitàries a l’aire lliure amb espais de jocs infantils i piscina, que faran disfrutar els propietaris de les vivendes. A més, com ja ve sent propi de la marca Habitat, ofereix dissenys funcionals i una arquitectura urbana que s’integra al paisatge de la ciutat.

Habitat Progrés es troba entre els carrers General Weyler i Cervantes, al barri del Progrés, a tan sols dos minuts del port i de les seves platges. Les comunicacions són excel·lents amb Barcelona, tant en transport públic com privat, amb accessos directes a les principals vies d’accés a la ciutat com l’autopista C-31. Tots aquests serveis facilitaran als seus veïns disfrutar d’un entorn urbà sense haver de renunciar a la proximitat de la capital i la seva proximitat al mar.

Habitat Jardins de Teià

Fabuloses vistes al mar i molt a prop de la capital catalana. Així són les vivendes de la promoció Habitat Jardins de Teià. Un conjunt residencial de 80 vivendes de dos, tres i quatre dormitoris, plantes baixes amb jardins privats i àtics d’escàndol. Es tracta d’apartaments amplis, molt ben distribuïts i amb molta lluminositat gràcies als seus grans finestrals i les seves terrasses.

A més de trobar-se en un lloc pròxim als serveis essencials, supermercats, escoles i centres de salut, la promoció també ofereix tota mena de luxes: una zona enjardinada amb piscina, una àrea de jocs infantils i una pista de pàdel on poder disfrutar del temps d’oci sense sortir de casa.

Activity name for this tag: HABITAT TEIA

Notícies relacionades

Aquest nou projecte se situa a només cinc minuts de la platja i, a més, està envoltat de naturalesa. El seu entorn facilita la vida en família i la combinació de mar i muntanya la converteixen en una elecció perfecta. Habitat Jardins de Teià es troba al Passeig de la Plana nº2, de Teià. És un barri residencial molt tranquil i amb unes connexions directes a Barcelona molt còmodes i ràpides. Per l’autopista C-31 i la Nacional II a tan sols 20 quilòmetres del centre i amb connexions de Renfe i diverses línies d’autobusos.

En definitiva, les tres promocions busquen facilitar la vida en família, la tranquil·litat i el plaer de disfrutar de la ciutat, la naturalesa i la platja, seguint els màxims estàndards de qualitat, cuidant al detall la ubicació i el disseny per oferir la millor qualitat de vida a l’àrea de Barcelona. Aquells que desitgin realitzar una visita a les propietats poden dirigir-se a les oficines de les promocions, on se’ls assessorarà i resoldrà qualsevol dubte. A més, podran informar-se i, si ho desitgen, sol·licitar una videotrucada, al telèfon gratuït 900 100 420, enviant un correu a informacion@habitat.es o visitant la web www.habitatinmobiliaria.com.