COBREZINC ARQUITECTURA

«Cobrezinc Arquitectura sempre ha intentat treballar en projectes i obres singulars»

Marc Cadena Masip, arquitecte tècnic i gerent de Cobrezinc Arquitectura defineix els objectius i característiques d’una empresa en creixement

Aquesta companyia està especialitzada en l’execució de cobertes i façanes metàl·liques en zinc i en coure

«Cobrezinc Arquitectura sempre ha intentat treballar en projectes i obres singulars»
2
Es llegeix en minuts

Cobrezinc Arquitectura es va crear el 2006 i, després de la jubilació dels fundadors el 2014, la van adquirir els nous socis amb l’objectiu de continuar el negoci i intentar dinamitzar-lo buscant nous reptes amb projectes de certa complicació tècnica. Des d’aleshores i fins ara, Cobrezinc Arquitectura ha anat creixent de forma ordenada i gradual, tant en mitjans humans com productius, apostant per obres d’envergadura, però sense oblidar el client particular. Conversem amb Marc Cadena Masip, arquitecte tècnic i gerent de Cobrezinc Arquitectura.

El nom ho diu tot, però, ¿quins serveis oferiu als vostres clients?

Cobrezinc Arquitectura és una empresa dedicada especialment a l’execució de cobertes i façanes metàl·liques en zinc i en coure. I el motiu és que aquests materials nobles rovellen i generen la seva pròpia pàtina de protecció per a una durabilitat longeva una vegada instal·lats. Com a acompanyament, i per la necessitat de donar al client una solució integral, fem estructures de fusta, plafons compostos de fusta, aïllaments, cobertes de teula i, recentment, impermeabilitzacions en poliurea en calent.

Paral·lelament a aquesta activitat, i com a fruit de l’evolució natural, es porten a terme projectes integrals, tant de cobertes noves o en rehabilitació, des del seu disseny o prescripció, o col·laboracions en projectes, contractacions directes del promotor, del contractista o bé de l’administració pública.

L’àmbit d’actuació de la nostra companyia inclou la part est peninsular, és a dir, Catalunya, Aragó, el País Valencià, les Balears i el País Basc.

¿Quins projectes podries destacar dels que heu portat a terme?

Al llarg de la nostra trajectòria sempre hem intentat treballar en projectes i obres singulars. La nostra empresa ha fet cobertes emblemàtiques com la Rehabilitació de Can Batlló, a Barcelona, les cobertes del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, la nova seu de la concessionària Bidegi, al País Basc, i actualment estem executant la coberta del Nou Mercat de Sant Andreu, a Barcelona, entre moltes altres.

¿Quins són els plans de futur de l’empresa i com està el sector?

L’objectiu principal per als pròxims anys és mantenir la mateixa tendència i treballar en la millora contínua, aportant com a valor afegit l’acompanyament els nostres clients en la definició del producte, a partir de les seves prescripcions, per al seu desenvolupament al detall. Tot això amb la màxima garantia i qualitat, sent experts en el tractament d’uns materials tan particulars com són el coure i el zinc. Uns materials que són naturals i reciclables.

Referent al futur del sector, és un dels principals motors econòmics del país i volem ser optimistes, malgrat la conjuntura actual, en què es continuïn fent inversions tant en obra pública com al sector privat. S’ha de posar especial interès en la rehabilitació d’un parc immobiliari que necessita adequar-se al nivell d’aïllaments i el seu comportament, molt més sostenible, referent al consum energètic. I les solucions constructives amb què treballa Cobrezinc s’adapten molt bé a edificacions existents.

Notícies relacionades

Més informació a:

www.cozinc.es

Temes:

Empreses