CONTINGUT OFERT PER MARCAROPA

Higiene i seguretat a l’escola

La Covid-19 ha canviat les nostres rutines: ara és necessari portar a terme petites accions per protegir la salut dels més petits a l’entorn escolar

Higiene i seguretat a l’escola
1
Es llegeix en minuts

Des que la Covid-19 va canviar per complet les nostres vides, la higiene i la protecció són més necessàries que mai. Tot i que ja es tenien en compte en l’entorn escolar, ara s’han reforçat a través de protocols per prevenir el contagi d’aquest virus i que remarquen la importància de portar les peces de roba adequades i els objectes personals degudament marcats, i evitar així confusions a l’aula.

Conscients de la importància d’aquests petits gestos que poden protegir la salut dels més petits, Marcaropa ofereix etiquetes 100% personalitzables, que es poden posar en bates, uniformes, mascaretes i llibres. Poden reservar-se a través de la seva pàgina web i permeten escollir tipografia, icona i color de fons, per facilitar el treball quant a la identificació del material escolar propi.

De fàcil aplicació

Aquesta firma ofereix etiquetes de tot tipus, per cosir o per planxar a la roba, resistents a l’ús de la rentadora i l’assecadora a baixa temperatura, a més del rentaplats i el microones en cas que s’hagi d’etiquetar plats, biberons, carmanyoles o el que sigui necessari. A més, per als pares i mares que tenen poc temps, també compten amb un segell marcador que permet marcar-ho tot ràpidament, fins i tot cintes personalitzades de ras que s’enganxen amb un sol clic, ideals per penjar abrics i bates dels penjadors tant de casa com de l’escola.

Notícies relacionades

Seguint les recomanacions de l’OMS, els nens a partir de 6 anys han de portar mascareta als espais públics, també les aules escolars i les activitats extraescolars i d’oci. Perquè els nens i nenes puguin portar-la en tot moment i amb la màxima comoditat, Marcaropa ha llançat com a novetat d’aquesta temporada una línia de mascaretes higièniques reutilitzables reconegudes per l’OCU. Ofereixen talles tant per a adults com per a nens i nenes i disposen de 40 models diferents que, a més de ser segurs i econòmics, contribueixen a protegir el medi ambient i a no generar tants residus amb les mascaretes d’un sol ús. 

També es pot destacar que Marcaropa ofereix als pares protectors per a sabates: són petites gomes que s’enganxen a la puntera de la sabata per protegir-la i personalitzar-la, donant com a resultat unes sabates a prova de diversió.