INAUGURACIÓ

Maxcolchon, especialista en productes de descans, obre un nou 'showroom' a Diagonal Mar

La firma compta amb més de 70 botigues a tota la península, a més d'una plataforma 'online'

Es tracta de la segona obertura de la multinacional durant aquest mes

maxcolchon-tienda24106

maxcolchon-tienda24106 / LUIS BELTRAN

1
Es llegeix en minuts
Lara Bau

La firma especialista en fabricació i distribució de productes de descans, Maxcolchon, celebra avui la inauguració d’un nou ‘showroom’ a Diagonal Mar Centre Comercial. Es tracta de la segona obertura de la multinacional durant aquest mes, i obrirà de dilluns a dissabte de 9.30 hores del matí a les 10 hores de la nit.

Maxcolchon ofereix una selecció de les últimes novetats als seus equips de descans, compostos per diferents tipus de matalassos, canapès fixos i abatibles, marmessors, coixins i roba de llit. L’espai aporta una autèntica experiència de descans als clients, proporcionant les millors condicions per conèixer i provar els productes del fabricant especialitzat i orientant-les a les necessitats específiques de cada persona.

L’obertura a Diagonal Mar forma part del pla d’expansió de la marca després de la pandèmia provocada per la Covid-19 i coincideix amb el període de rebaixes, que permetrà als clients aprofitar-se d’un gran ventall de descomptes i facilitats de pagament, com el finançament sense interessos.

Satisfacció i personalització

La satisfacció de cada client és primordial. És per això que Maxcolchon compta amb una garantia de 100 nits de prova en la majoria dels seus matalassos, que afavoreix un descans de qualitat assegurat. El fabricant controla tots els processos de venda: des de l’assessorament i atenció al client, passant per la fabricació de cada un dels seus productes, fins a l’atenció postvenda.

Notícies relacionades

El punt diferencial de Maxcolchon rau en l’ampli nivell de personalització de cada un dels seus productes de descans. Gràcies a la possibilitat de fabricar qualsevol tipus de matalàs a mida (ample, llarg i gruix), la varietat i qualitat dels seus suports i marmessors, l’àmplia gamma de teixits, i els més de 40 tons diferents disponibles en suports i marmessors.

Presència a la península

Amb aquesta nova inauguració, la vuitena a la província de Barcelona, continua la seva intenció d’acostar-se al consumidor amb més de 70 matalasseries a tota la península. Aquesta presència ascendent a nivell nacional s’uneix a la manera d’entendre el descans orientada a les necessitats específiques de cada persona. Després de més de 15 anys fabricant equips de descans, Maxcolchon és el referent espanyol en ‘e-commerce’ de descans, un sistema bidireccional adaptat a les tendències actuals, amb botigues ‘showroom’ expositores com punts de venda i una completa botiga ‘online’ disponible al mercat espanyol, portuguès i francès.