CALÇAT LOCAL I SOSTENIBLE

Així és la sabata espanyola més còmoda del món que desitgen totes les mares

Les sabatilles Yuccs estan confeccionades amb llana merina, són suaus i lleugeres i respecten l'entorn

Són el regal perfecte per al Dia de la Mare i, a més, en aquests moments estan en promoció

yuccs1

yuccs1

2
Es llegeix en minuts

Si encara no has pensat un regal per al Dia de la Mare, les sabatilles Yuccs són la teva millor oportunitat. Aquesta marca ha aconseguit crear ni més ni menys que les sabates més còmodes del món, i a això deu el seu èxit i creixement exponencial des que va néixer. Els diversos milers d’usuaris que estan disposats a fer cua per aconseguir aquestes exclusives sabates ratifiquen la increïble revolució que suposa Yuccs en la indústria del calçat.

Pablo Mas, el CEO i fundador de la marca, va decidir que la característica més important de les sabatilles de Yuccs seria la comoditat, però tampoc podia deixar de banda la sostenibilitat i el compromís local. En el seu afany per respectar al màxim el medi ambient, van rescatar un material que era considerat or a Espanya, molt vinculat a la nostra història, la llana merina.

Després d’un any i mig d’investigació i juntament amb l’Institut Tecnològic Tèxtil AITEX, l’equip de Yuccs va aconseguir la seva gran meta: desenvolupar aquest teixit únic al planeta, innovador i 100% sostenible, el veritable secret del seu èxit avui dia.

Pablo Mas, fundador de la marca, en un dels tallers on fabriquen les sabatilles.

Sensació única

La llana merina aporta al calçat una sensació única de suavitat i comoditat, el fa transpirar de forma natural i, a més, té la capacitat de minimitzar les pudors i regular la temperatura, i mantenir així els peus calents a l’hivern i freds a l’estiu, per la qual cosa ni tan sols fa falta utilitzar mitjons.

A més, aquest tipus de teixit necessita la meitat d’energia que s’utilitza per transformar els sintètics tradicionals, per la qual cosa presumeix de respectar el medi ambient més que cap altra sabatilla. I és que la filosofia ‘slow fashion’ és un dels pilars de Yuccs, des d’on miren de conscienciar sobre la importància de minimitzar l’impacte mediambiental de la indústria tèxtil. Aquesta és la raó per la qual l’empresa evita la sobreproducció i mira de fabricar sempre en petites quantitats per evitar l’excés d’estoc.

Produïdes a Espanya

Una altra de les claus de l’èxit de Yuccs és el seu procés de producció 100% local. Tant el disseny com la producció de tots els materials naturals es desenvolupen a Espanya i tarden fins a quatre mesos per producte, més tot el procés de tall, confecció i muntat. Darrere de cada parell de sabates, assegura la marca, hi ha unes 150 persones i mig any de feina.

És l’única sabata que reuneix totes aquestes característiques a Europa. La marca pretén revolucionar el sector del calçat apostant per una nova categoria inspirada en materials naturals i compromesa amb la producció local.

Tal és l’èxit de les seves sabatilles, que fa menys d’unes setmanes i, a causa de la forta demanda, es van veure obligats a obrir una nova llista d’espera d’alguns colors i en la qual ja superen els 2.000 clients.

Model de sabatilles unisex de Yuccs.

Per al Dia de la Mare

Notícies relacionades

Per aquesta raó, molts usuaris aprofiten per aconseguir al més aviat possible les seves Yuccs beneficiant-se de les promocions especials que ofereix la marca durant aquests dies per celebrar el Dia de la Mare: 10 euros de descompte si es compra un parell de sabatilles i 25 euros si se’n compren dos parells, a més de disfrutar d’un termini de devolució gratuïta estès a 45 dies i un enviament també gratuït, que arribarà en 48-72 hores a casa.

Com un nen amb sabates noves, Yuccs farà felices moltes mares en el seu dia especial.

Temes:

Calçat