Per què necessites tenir Disney+ en cinc cançons mítiques

'Supercalifragilistico espialidoso... Donen dilidili donen diliday, donen dilidili donen diliday'. ¿Ets incapaç de llegir-lo sense entonar? Si la resposta és afirmativa t'interessa (i molt) el que ve a continuació

rey

rey

5
Es llegeix en minuts

El dimarts 24 de març arriba per fi a Espanya Disney+, la plataforma de ‘streaming’ que reuneix els continguts audiovisuals de The Walt Disney Company, Marvel, Star Wars, National Geographic i moltíssim més. En aquests temps, la distracció i l’entreteniment no són un luxe, són una necessitat. I,  fins al 23 de març, ¡pots subscriure’t-hi per tan sols 5 euros al mes!

Com no podia ser de cap altra manera, hi ha incloses les pel·lícules musicals amb què la factoria Disney ha fet ballar generacions durant dècades. ¿El millor? Després de mirar-les i remirar-les pots aprendre’t les lletres (si no te les saps ja) i moure el cos amb les coreografies. ¡Un entreteniment per a tota la família! Sona bé, ¿oi? ¿I si t’ho diem cantant?

‘Te crees que es tuyo todo lo que pisas...’

‘Te crees que es tuyo todo lo que pisas...’

Pocahontas, Jonh Smith i el que molt possiblement sigui la seva primera discussió de parella (en aquesta part de la pel·li estan intercanviant impressions sobre el colonialisme i les ànsies de conquesta d’ell). Si no ho recordes, a Disney+ pots desempolsegar la seva història d’amor i emportar-te de ‘bonus track’ la segona part ‘Pocahontas 2: Viaje a un Nuevo Mundo’. Un planàs d’allò més educatiu si tens nens a casa i... si no n’hi tens, també.

Pocahontas, la bonica i impetuosa filla del cap Powhatan indi, veu com uns barcos enormes arriben fins a la seva platja. D’ells descendeix el valent i guapíssim Jonh Smith i, quan es veuen, fan ‘supermatch’ (vegeu manual d’ús de Tinder). Quan tot apuntava que la resta de la seva vida la passarien menjant blat de moro i cantant pendent avall mentre veuen créixer els seus fillets, resulta que el cap de Johh, l’ambiciós governador Radcliff, decideix construir una caseta, un centre comercial amb ‘food court’, un pàrquing de set plantes, una pista de patinatge, un circuit de Fórmula 1 i un zoo; tot a la mateixa porta de casa del cap indi. Powhatan (quines coses) es molesta una miqueta i... el final de la història podràs esbrinar-lo el pròxim dia 24 de març a Disney+.

‘Bajo el mar...’

‘Bajo el mar...’

El cranc Sebastián, amb el seu irresistible deix i el seu brillant vermell, intenta armadet de paciència i de ritme llatí explicar-li a Ariel, la díscola filla petita del Rei Tritón, per què s’ha de quedar a casa i no anar de gresca per terra ferma. Real com la vida mateixa. En un momentet, amb la veuassa del cranc com a nexe d’unió, s’uneixen tots els peixos del mar i es munten un sarau que ni a la Feria de Abril. ‘Palmas’, castanyoles i molt d’art per a què... la nena acabi per escapar-se amb el seu amic el peix groc. ¿Recordes La Sirenita? La història d’aquesta noia, meitat pèl-roja meitat peix, va arribar a Espanya el 1990 i va conquistar els cors de tots els addictes a les pel·lis de princeses.

Ariel era una mica diferent del que estàvem acostumats: desobedient, amb caràcter i disposada a lluitar pel que ella creia just. Enamorada del món dels humans i del príncep Eric, l’Ariel li entrega a la bruixa pop Úrsula una de les seves virtuts més grans a canvi d’un parell de cames per sortir corrents. ¿Tindrà final feliç? A Disney+ no només podràs esbrinar-ho sinó que, a més, podràs disfrutar de la seqüela ‘La Sirenita 2: Regreso al Mar’, que tot i que a Espanya no es va escoltar gaire, és d’allò més entretinguda. Paraula de redactora.

‘Con un poco de azúcar esa píldora que os dan...’

‘Con un poco de azúcar esa píldora que os dan...’

Mary Poppins era un geni i no hi ha res més a dir. Segur que aquests dies estàs desitjant poder recollir la casa amb una espetec de dits i aquesta cançó. I disfrutar de les seves rialles i el seu contagiós humor. Doncs bé, l’autèntica mainadera màgica està per descomptat esperant-te al catàleg de Disney+. Aquest any es compleixen 55 anys de l’estrena d’aquesta pel·lícula a Espanya. Més de mig segle des que Mary decidís aterrar al jardí de Michel i Jane per acabar amb les males passades a ritme de les seves cançons i tornar-los l’alegria, la imaginació i la necessitat de pensar sempre en els altres i de somiar amb un món de fantasia. Un optimisme que, prometem, s’encomana i que farà que tota la família pugui evadir-se durant una estona llarga.

‘El ciclo sin fin...’

‘El ciclo sin fin...’

No entrarem en bucle però... estaríem escoltant les cançons d’El rey León sense parar durant tot el dia i no seríem capaços d’avorrir-nos. En aquest moment de la pel·li, el principi, el cadell Simba és presentat a tots els animals de la sabana. Mufasa i Sarabi, els pares de la criatura, deixen com el mona bruixot Rafiki aixequi el nounat per sobre d’un precipici per ensenyar-lo bé. Contra tot pronòstic, el naixement del minirei no portarà més que desgràcies als animals. Una estampida, un munt de hienes famolenques, un paio amb mala bava i un banquet a base de cucs amb un senglar i un... ¿algú a la sala és capaç de dir què és Timón? En fi, un còctel que s’ha convertit en els més seguits, entretinguts i divertits de l’univers Disney. A la plataforma de ‘streaming’ no només podràs veure néixer Simba i acompanyar-lo en les seves primeres aventures. A més, està disponible al seu catàleg des del dia 1 els títols ‘El Rey León 2: El Tesoro de Simba’ i ‘El Rey León 3: Hakuna Matata’. ¡Planàs!

‘Maui, ahora voy a patearte, nunca alguien tan brillante...’

Notícies relacionades

‘Maui, ahora voy a patearte, nunca alguien tan brillante...’

Mai un antiheroi havia sigut tan hilarant. I poques pel·lícules de Disney són tan aptes per a petits i, sobretot, grans. Vaiana és una lliçó de vida després de l’altra i les seves cançons... ¡Genials! El que vol pegar el forçut Maui és el cranc garsa addicte a tot el que brilla i aquest, em permetran la llicència, el moment més guai de tota la pel·li. Sota el mar, en una cova que faria les delícies del mateix Alí Baba, el semideu vingut a menys ha de lluitar contra el cranc de les males puces per poder recuperar el seu ham màgic. ¿Com ho fan? ¡Cantant! Brillant, ¿oi? Vaiana és una de les heroïnes més joves de la factoria Disney, es va entrenar el 2016 i explica la història d’una dona que estima el mar (com ‘La Sirenita’ però just al revés). Per coses de la vida (i per les manasses de Maui) el llogarret de la nostra heroïna corre perill, la pesca escasseja i no té manera de subsistir. Per salvar-los a tots, Vaiana s’embarcarà en una trepidant aventura, acompanyada d’un gall que no pot ser més divertit i... no et farem espòiler. ¿Ho aconseguirà? Descobreix-ho el dia 24 a Disney+

Temes:

Disney+ Disney