Motor

Toyota celebra 30 anys a Barcelona

El concessionari Toyota Team's Motor va aprofitar l'aniversari per presentar la nova gamma Corolla

foto1corolla

foto1corolla

2
Es llegeix en minuts
Julio Márquez

Toyota vol que el cotxe més venut del món continuï sent un dels vehicles més importants de la història. Per a això acaba de llançar la nova generació del Toyota Corolla. I en commemoració amb l’arribada del nou model, el concessionari oficial Team’s Motor va organitzar una animada festa de presentació per als seus clients i amics. Un esdeveniment que no només va servir per conèixer de prop tota la nova gamma Corolla, sinó també per celebrar els primers 30 anys de Team’s Toyota, el concessionari oficial, pioner i referent de la marca japonesa a Barcelona.

Tres carrosseries

La nova generació del Toyota Corolla es presenta amb tres opcions diferents de carrosseria, amb tres estils ben diferenciats: el vehicle 5p és el Corolla Hybrid, el cotxe familiar és el Corolla Hybrid Touring Sports, mentre que la berlina és el Corolla Hybrid Sedan. Cadascuna d’aquestes versions respon a diferents necessitats, cobrint així la demanda de tota mena de clients. El Corolla 5p és àgil i compacte; el Touring Sports està enfocat als que busquen espai i confort per a la família; i el Corolla Sedan, per la seva banda, agradarà als amants de l’elegància, ja que encaixa també en les demandes del parc de cotxe d’empresa.

Una varietat de carrosseries que s’assenta sobre la nova plataforma global TNGA, la base que fa possible totes les bondats i atractius de la nova família Corolla.  

El primer híbrid amb dos motors disponibles

El nou Toyota Corolla arriba al mercat per continuar sent referència, marcant a la competència el pas a seguir. Exemple d’això és que es tracta del primer híbrid del món que compta amb dues motoritzacions híbrides diferents. Ens trobem amb dos blocs diferents: un 1.8 122 CV i un 2.0 Dynamic Force 180 CV. Tots dos combinen un motor gasolina amb un motor elèctric. La versió menys potent convencerà els conductors que busquen per damunt de tot l’eficiència. Per la seva part, la variant Dynamic Force afegeix millors prestacions i més potència, però conserva l’eficiència habitual de la tecnologia híbrida. Una tecnologia que ha sigut revisada a fons i que compta amb una nova bateria de ió-liti, millors acceleracions i un menor soroll del motor.

Com és habitual, tota la família Corolla compta amb l’etiqueta ECO de la DGT, la qual cosa permet moure’s sense límits durant episodis de restriccions circulatòries.

Joan Llavina i Sandra Llavina, gerents del concessionari Toyota Team’s Motor

Màxim equipament en totes les versions

La nova generació del Toyota Corolla no només es caracteritza per la seva eficiència. També destaca pel seu elevat nivell de seguretat. El seu equipament de sèrie inclou l’última versió del sistema de seguretat i ajuda la conducció de la marca: el Toyota Safety Sense 2.0. D’aquesta forma, el nou Toyota Corolla inclou un sistema de seguretat precol·lisió amb detecció de ciclistes durant el dia i de vianants tant de nit com de dia, control de creuer adaptatiu amb funció de parada i arrencada automàtica, avisador de canvi involuntari de carril, reconeixement de senyals de circulació i control intel·ligent de llums de carretera.

Notícies relacionades

A més, les variants més equipades incorporen sistema de manteniment de trajectòria, detector d’objectes a l’angle mort i avisador de trànsit creuat posterior.

A això cal afegir-hi una pantalla TFT de 7” i els últims avenços en serveis connectats, que permeten analitzar la conducció, localitzar el vehicle o recordatoris de manteniment.

Temes:

Toyota