AUTOMOBILISME

Toyota reconeix l'excel·lència de la concessió Team's Motor

Team's Motor aconsegueix per segon any consecutiu el reconeixement Retail Excellence 2018

Toyota distingeix així les concessions amb valoracions de servei i satisfacció del client més bones

fotoportada excellence

fotoportada excellence

2
Es llegeix en minuts
Joana Comas

El concessionari oficial Team’s Motor del Grup Llavina va rebre la setmana passada la distinció com a concessió Retail Excellence 2018. És la cinquena vegada que Toyota distingeix Team’s Motor amb aquest reconeixement, la segona de forma consecutiva.

Sota aquesta denominació, Toyota selecciona cada any els membres de la seva xarxa que aconsegueixen els millors indicadors i puntuacions pel que fa a satisfacció dels clients i qualitat dels processos, així com en l’atenció, formació i experiència de l’equip humà i el nivell de les instal·lacions. D’aquesta manera, Team’s Motor, amb gairebé 30 anys d’experiència com a concessió Toyota, confirma el seu lideratge entre les millors concessions de la marca a Espanya i com el concessionari Toyota més ben valorat de Barcelona.

“Hem aconseguit per segon any consecutiu el reconeixement Retail Excellence 2018. I vull agrair a tot l’equip humà l’esforç, la constància i la feina que ho han fet possible. Però per continuar mantenint aquesta excel·lència hem de posar el focus en el futur i adaptar-nos als canvis en les necessitats de mobilitat que ja s’estan produint”, afirma Sandra Llavina, gerent de Team’s Motor.

Experiència híbrida

Team’s Motor va ser un dels primers concessionaris Toyota a Barcelona. Gairebé tres dècades després, aquesta concessió pot presumir de la millor experiència i bagatge venent, mantenint i reparant Toyota. Això també li permet destacar com un dels principals impulsors de la tecnologia híbrida de la marca a Catalunya, apostant des del primer moment per aquesta motorització ecològica.

Amb la vista sempre posada en el futur i tenint la satisfacció del client sempre com a objectiu, Team’s Motor ha crescut i ha evolucionat alhora que ho feia Toyota. Per això actualment Team’s Motor compta amb dues instal·lacions integrals, venda i postvenda, una a Barcelona i l’altra a Sant Just Desvern, que sumen més de 14.000 m2de servei al client de Toyota.

Toyota Business Plus

Notícies relacionades

Una altra de les especialitats de Team’s Motors és la satisfacció de les necessitats de mobilitat de les empreses. De fet, és un dels punts de la xarxa seleccionats com a punt d’atenció Toyota Business Plus, on assessors especialitzats i un servei postvenda específic cobreix les necessitats de mobilitat corporativa, ja siguin autònoms, pimes o grans flotes.

Si voleu conèixer tots els productes, serveis i ofertes de Team’s Motor visiteu la seva web i passeu per alguna de les seves instal·lacions. Descobrireu per què aquesta concessió ha obtingut el premi Retail Excellence 2018.

Temes:

Toyota Empreses