Feijóo demana a Sánchez que deixi els "muntatges" i faci propostes

El líder popular insisteix a vincular el Govern a la "corrupció" després que la UCO descartés indicis de delicte en la dona del president

Feijóo demana a Sánchez que deixi els "muntatges" i faci propostes

JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

La carta; les cinc jornades de reflexió de Pedro Sánchez; la reacció del Govern espanyol als insults del president argentí, Javier Milei, al cap de l’Executiu i a la seva dona... El PP veu en tots aquests episodis "muntatges" del dirigent socialista per no parlar dels problemes reals dels espanyols ni de la seva dependència dels independentistes catalans.

El líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, va demanar ahir a Sánchez que deixi de crear "muntatges cada 15 dies" i se centri a oferir propostes davant les europees del 9 de juny, les últimes d’aquest cicle electoral que s’està fent etern a Espanya. Feijóo considera que el president del Govern amb aquests "muntatges" està sent "irresponsable", perquè crea "tensió institucional, social i econòmica".

Notícies relacionades

"Acostar Espanya al canvi"

Per aquest motiu, en un acte organitzat per La Razón amb la candidata del PP a les europees, Dolors Montserrat, Feijóo va demanar una mobilització massiva per enviar un missatge contundent a Sánchez a les urnes i "acostar Espanya al canvi polític que necessita Espanya". En una breu intervenció, el polític gallec va tornar a dir, com aquestes setmanes enrere, que veu el Govern "acorralat per presumptes trames de corrupció". Feijóo ha concretat en altres ocasions que veu aquestes ombres tant en el cas Koldo, que afecta un antic assessor de l’exministre José Luis Ábalos, com en l’"entorn" de Sánchez, amb referència a Begoña Gómez. El líder del PP va pronunciar aquesta frase hores després que pogués llegir, en el diari El País, que la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil no ha trobat indicis del delicte de tràfic d’influències en el cas de Gómez, i també en ple xoc diplomàtic amb l’Argentina pel "corrupta" que va dirigir Milei a la dona de Sánchez.

Temes:

Govern Espanyol