La primera enquesta del GESOP després de la investidura de Pedro Sánchez, al complet
1
Es llegeix en minuts
Jose Rico
Jose Rico

Coordinador de les seccions de Política, Internacional i Economia

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En un exercici de transparència, molt valorat per politòlegs, periodistes, militants i ciutadans sensibles a la demoscòpia electoral, EL PERIÓDICO difon de manera habitual des del 2011 les dades completes de totes les seves enquestes. Uns sondejos elaborats pel Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a tots els mitjans de Prensa Ibérica, que, en la recent campanya de les eleccions generals, van ser els més precisos en els seus pronòstics.

Amb aquesta mateixa voluntat de transparència, ara donem accés a tots els lectors a les dades íntegres de l’Enquesta Política d’Espanya que aquest diari va publicar del 26 al 28 de novembre. El treball de camp es va efectuar del 21 al 23 de novembre, just després del nomenament dels ministres del Govern central, i va incloure un total de 1.002 entrevistes. El sondeig reflectia un ambient d’insatisfacció amb l’evolució del país, un augment de la polarització política i la divisió territorial.

Aquestes són les cinc grans conclusions de l’enquesta.

Notícies relacionades

En el següent enllaç pots consultar l’enquesta íntegra amb les freqüències de cada variable i la seva evolució, l’estimació de vots i escons, un resum dels resultats, les taules on es poden creuar les dades i les microdades descarregables en format Excel.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES DADES DE L’ENQUESTA DEL GESOP

CONSULTA AQUÍ TOTES LES DADES DE L’ENQUESTA DEL GESOPSi prefereixes només descarregar-te les microdades del sondeig, clica aquí.