INVESTIDURA

El PSOE reprèn la negociació amb Puigdemont a Brussel·les per intentar tancar l’acord

Segons ha pogut saber aquest diari, la reunió del secretari d’Organització amb l’expresident ha arrencat uns minuts després de les 9.30 hores a la capital belga

La investidura, en mans de Puigdemont després de l’acord amb ERC

1
Es llegeix en minuts

El número tres del PSOE, Santos Cerdán, ha reprès aquest divendres a Brussel·les les converses amb Carles Puigdemont. Segons ha pogut saber aquest diari, la reunió del secretari d’Organització amb l’expresident ha arrencat uns minuts després de les 9.30 hores a la capital belga. Els socialistes busquen tancar un acord sobre la llei d’amnistia que garanteixi el suport de Junts a la investidura de Pedro Sánchez i mantenir els seus plans de convocar el ple per a la setmana que ve.

Les negociacions es van encallar en les últimes hores respecte a l’articulat de la llei d’amnistia. En l’«abast» de l’amnistia, segons fonts coneixedores de les negociacions. En causes penals «més subjectives» en la seva relació o no amb el procés, argumentaven ahir a la nit. A Ferraz es mantenen optimistes sobre la possibilitat de polir-ne els serrells pendents i tancar un pacte aquest mateix matí. Tant és així que està previst que Santos Cerdán comparegui des de Brussel·les per comunicar l’acord. Puigdemont faria el mateix, per separat.