Majoria d’edat

La Zarzuela celebra la majoria d’edat d’Elionor amb un àlbum amb fotos inèdites

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

La Casa del Rei ha distribuït aquest matí fotografies d’Elionor, algunes inèdites, amb motiu del seu pròxim aniversari. La Princesa d’Astúries arribarà a la majoria d’edat dimarts, dia en què jurarà la Constitució i serà ja a tots els efectes l’hereva del tron, amb possibilitat de substituir el seu pare, Felip VI, en cas de mort o incapacitat.

Notícies relacionades

La Zarzuela ha fet una selecció d’imatges al llarg dels seus 18 anys, des que va ser presentada en públic, el 8 de novembre del 2005, fins aquesta setmana, en l’entrega del Premi al Poble Exemplar d’Astúries del 2023. A Elionor se la pot veure en el primer dia d’escola bressol, el setembre del 2007, i també en la seva arribada a l’Acadèmia General Militar de Saragossa, aquest agost, on ha iniciat la formació per ser la futura cap suprema dels exèrcits.

L’àlbum preparat per la Casa del Rei inclou diverses parades a Mallorca, on habitualment la família reial passa uns dies cada any, i un salt a l’estranger, a Gal·les (Regne Unit), on la Princesa va estudiar el batxillerat.

sóller /

Casa de SM el Rei