RESPOSTA AL CARRER

Rajoy i Aznar estaran en l’acte del PP contra l’amnistia a Madrid

L’objectiu és que a l’acte, que serà del partit i amb les sigles populars, s’hi sumin «els ciutadans que vulguin» protestar contra la negociació de Pedro Sánchez i Junts

Rajoy i Aznar estaran en l’acte del PP contra l’amnistia a Madrid
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

José María Aznar i Mariano Rajoy estaran en l’«acte obert» del PP el pròxim 24 de setembre a Madrid, que finalment se celebrarà a l’avinguda de Felip II i no a la plaça d’Espanya com inicialment va dir el líder del PP. Com publica avui aquest diari, l’objectiu és que a l’acte, que serà del partit i amb les sigles populars, s’hi sumin «els ciutadans que vulguin» protestar contra la negociació de Pedro Sánchez i Junts per a la seva futura investidura.

La presència dels dos expresidents busca una imatge d’unitat entorn d’Alberto Núñez Feijóo després del soroll que van provocar les paraules d’Aznar cridant a una mobilització social contra les pretensions del PSOE d’avançar en una amnistia per als encausats del procés. Génova tenia la intenció de promoure accions més enllà de les institucionals, però l’expresident va precipitar el calendari, causant cert malestar intern.