Socialistes

El PSOE expulsa Nicolás Redondo per «reiterat menyspreu» al partit

Fonts socialistes al·leguen que la decisió «no és difícil de justificar perquè és negre sobre blanc a la premsa de tot el país»

rosas1503191 nicolas redondo terreros191229132751

rosas1503191 nicolas redondo terreros191229132751 / LUIS TEJIDO

1
Es llegeix en minuts
EFE
Europa Press

El PSOE ha expulsat del partit el que va ser líder del PSE Nicolás Redondo Terreros per «reiterat menyspreu a les sigles» d’aquesta formació, en una decisió presa en l’Executiva Federal de dilluns, segons han confirmat a Efe fonts socialistes aquest dijous.

Notícies relacionades

Aquestes mateixes fonts assenyalen que Redondo «no va fer al·legacions per defensar-se durant el procés» i que els vuit milions de votants socialistes «mereixen un respecte». A més,precisen que l’expulsió es va produir dilluns i al·leguen que la decisió «no és difícil de justificar perquè és negre sobre blanc a la premsa de tot el país».

No obstant, Redondo ha assegurat a Efe que ha conegut la seva expulsió del PSOE pels mitjans de comunicació i ha negat que actualment tingués obert un expedient en el partit, ja que afirma que el que li van obrir per aparèixer amb la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, en un acte institucional el 2021 va quedar tancat. 

Temes:

PSE PSOE