Bolaños compara la investidura de Feijóo amb la moció de censura de Tamames: «Una pèrdua de temps»
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El ministre en funcions de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños, ha qualificat de «ridícul» l’«afany» del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo,d’anar a una investidura que «tant recordarà» la moció de censura presentada per Vox amb l’economista independent Ramón Tamames com a candidat a president del Govern.

Així s’ha referit Bolaños a una possible sessió d’investidura de Feijóo en unes declaracions als mitjans després de participar en la cerimònia d’homenatge i acte solemne d’entrega de restes de les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme dels municipis de Pajares de Adaja i Navalmoral de la Sierra, a Àvila.

En aquest marc, Bolaños ha assegurat que una investidura de Feijóo seria una «pèrdua de temps» al «no haver-hi dubte que clarament es coneix per endavant que el resultat serà un fracàs».

Per al ministre en funcions de la Presidència, els diputats de «dreta i ultradreta» que podrien recolzar Feijóo en una investidura «ja es coneixen, són els que són i això no és com els sobresous, que cada dia n’apareix un de nou. No, aquests sempre són els mateixos, cada dia són els mateixos».

Per tant, ha continuat Bolaños, és un «fracàs» el que Feijóo va obtenir a les urnes, la dreta i la ultradreta i la votació de dijous passat per elegir la Mesa del Congrés «ho va posar de manifest».

Notícies relacionades

Així mateix, Bolaños ha assegurat que «s’està parlant poc» dels «sobresous de Feijóo» i que per una mateixa activitat cobri tres sous, «el mateix que s’oposava que s’apugés l’SMI». I que, «per descomptat», Feijóo «va enganyar, va mentir i no va dir quants sobresous tenia per una mateixa activitat, que és el que feia», ha remarcat.

Per tant, el ministre en funcions de la Presidència ha assenyalat que espera que el líder del PP aclareixi aquesta situació perquè, «sens dubte, tots estan impacients per conèixer quants sous cobra Feijóo i si continua enganyant els espanyols com va fer abans de la campanya electoral».