¿Qui ha guanyat el debat electoral a tres entre Sánchez, Díaz i Abascal? El veredicte dels articulistes d’EL PERIÓDICO

RTVE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’últim debat de la campanya de les eleccions generals es va celebrar aquest dimecres 19 de juliol ambPedro Sánchez (PSOE), Santiago Abascal (Vox) i Yolanda Díaz (Sumar). Va començar a les 22.00 hores i durant 90 minuts va abordartres grans blocs temàtics: economia, política social i pactes. El candidat delPP,Alberto Núñez Feijóo, ha declinat participar en la proposta de RTVE de ‘Debate a 4’ de cara a les eleccions del 23J.

Notícies relacionades

Al terme del debat, els articulistes d’EL PERIÓDICO han valorat el paper exercit pels candidats durant el debat i assenyalen el guanyador o guanyadora de l’últim duel televisiu de la campanya electoral. «Sánchez guanya sense despentinar-se davant una Díaz crispada i un Abascal protagonista», segons Martí Saballs Pons, director d’Informació Econòmica de Prensa Ibérica. Per la seva banda, Rafael Jorba, secretari del Comitè Editorial d’EL PERIÓDICO, ha resumit el debat en sis paraules: «l’esquerra suma, la dreta resta».

La majoria dels opinants d’EL PERIÓDICO consultats consideren que el va guanyar el líder del PSOE (6). Díaz es va anotar un vot i Abascal, cap.