Eleccions generals 23J

Alejandro Fernández rebutja l’oferta del PP de liderar la candidatura per Barcelona en les eleccions generals

Alejandro Fernández rebutja l’oferta del PP de liderar la candidatura per Barcelona en les eleccions generals

ACN / MARTA SIERRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha rebutjat l’oferta per encapçalar la llista del PP a Catalunya en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. «Jo no cauré en un error com aquest», ha dit el líder popular, malgrat mostrar-se agraït per l’oferiment i l’oportunitat que li han ofert.

Notícies relacionades

Fernández ha justificat la seva decisió per la necessitat de continuar exercint el seu càrrec a Catalunya des del Parlament. «En el seu moment vaig ser molt crític amb els polítics que, a la primera dificultat, se’n van anar a Madrid i van deixar aquí una enorme sensació d’abandonament», ha explicat el popular a través de les xarxes socials. Alícia Sánchez Camacho va deixar la direcció del partit a Catalunya el 2017, i ara és diputada pel mateix partit en l’assemblea de Madrid.

Però, a més, Fernández augura canvis a Catalunya després d’aquestes eleccions. «Tinc la impressió que, després del 23J, tornarem a viure episodis a Catalunya que exigiran una veu forta que defensi els drets i llibertats dels catalans no nacionalistes», assegura. Tot i així, diu agrair la proposta «de tot cor».