Campanya electoral

Diuen «roig» a Errejón en un míting i la seva resposta ja és viral

  • El líder de Més País ha viscut un desagradable moment que, no obstant, ha sabut reconduir amb elegància

Diuen «roig» a Errejón en un míting i la seva resposta ja és viral
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder de Més País el que va ser número dos de Podem, Íñigo Errejón,  està participant aquests dies en els nombrosos actes que de cara als comicis del 28M està celebrant la marca madrilenya del seu partit, Més Madrid. Divendres, en un d’aquests mítings de les candidatures de Rita Maestre per a l’alcaldia de la capital i de Mónica García com a aspirant a la presidència de la regió madrilenya, Errejón ha viscut un desagradable moment que, no obstant, ha sabut reconduir amb elegància.

Tot va passar a Alcalá de Henares, on Errejón va sentir com, a la seva esquena, tres homes li cridaven «roig» i li dedicaven insults de tot tipus com ara «fill de puta». Poc abans, el polític deia: «Molta gent em para pel carrer i em diu que està desmoralitzada».

Malgrat les ofenses, Errejón va recórrer a la diplomàcia i, lluny d’acovardir-se, va aprofitar per donar una taxativa i profunda rèplica que va aixecar una onada d’aplaudiments i alguna rialla per part dels presents i dels seus companys de formació.

Notícies relacionades

«Deuen ser els amics del Partit Popular. Aquesta és la campanya que fa el Partit Popular, aquesta és la campanya dels mocosos del Partit Popular», va començar assenyalant el líder de Més País, que va anar acompanyat dels xiulets del públic, que van censurar les formes dels dos homes.

Errejón els va qualificar d’«esquadretes del PP» i els va etzibar, alt i clar, després de girar-se: «No us tenim por i us guanyarem barri a barri i urna a urna». La natural i valenta reacció del també diputat al Congrés va despertar nombrosos aplaudiments del públic, del qual sortien fins i tot felicitacions. «Plantant-los cara, sí senyor», va comentar un ciutadà.