Eleccions 28M

El PP obté el suport dels fundadors de Ciutadans a Barcelona

  • Trías defensa el pactisme: «Em diuen que això és ser convergent, doncs fastigueu-vos»

  • 28M a la gran Barcelona: les qüestions que decidiran l’alcaldia

El PP obté el suport dels fundadors de Ciutadans a Barcelona

Mariona Puig / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha exhibit aquest dissabte el suport de 14 exmembres de Ciutadans, alguns d’ells fundadors del partit taronja, a qui l’alcaldable ha agraït el seu suport: «Sois ciutadans valents que heu donat un pas valent».

Sirera ha organitzat un acte al centre cívic Vil·la Florida de Barcelona, on ha comptat amb el suport de perfils com la primera diputada de Cs al Parlament, la veterana Carmen de Rivera; un dels fundadors, Manuel García Bofill; o l’encara president del grup municipal taronja a Barcelona, Paco Sierra.

Els exdirigents i excàrrecs taronges que aquest dissabte han mostrat el seu suport a Sirera, sense afiliar-se al PP, ho han fet dies després del fitxatge aquesta mateixa setmana de Paco Sierraexpulsat prèviament de Cs-, que es va fer militant popular avalat pel candidat a l’alcaldia i per l’exdiputada Lorena Roldán.

Notícies relacionades

«Si escoltem el nostre cor, tots entendrem que la causa del constitucionalisme ha d’unir-nos entorn d’una força política que ens ha de representar a tots», ha expressat Sirera, que també ha cridat a «recuperar Barcelona per als barcelonins».

El candidat del PP ha apel·lat a unir els vots al voltant de la seva candidatura per fer fora l’alcaldessa i candidata a la reelecció de Barcelona en Comú, Ada Colau, i que la ciutat no caigui «en mans del separatisme»: «La sensatesa entrarà a l’Ajuntament de Barcelona per la porta gran».