Eleccions autonòmiques i municipals

Cs vol que el PSC «pateixi a les urnes» per enviar «un missatge» a Sánchez

En la presentació del candidat de Ciutadans a l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat

Cs vol que el PSC «pateixi a les urnes» per enviar «un missatge» a Sánchez
1
Es llegeix en minuts
EFE

La portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dissabte que «la millor manera» per llançar un missatge al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, és que «el PSC pateixi a les urnes» en les pròximes eleccions municipals.

Arrimadas ha intervingut en la presentació del candidat de Cs a l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Miguel García, en la qual ha dit que hi ha «necessitat de canvi» a la ciutat en aquests comicis.

En el seu discurs, que ha hagut d’interrompre per problemes d’afonia, Arrimadas ha dit que el PSC ha sigut «qui ha obert la porta a Sánchez», i que alcaldesses metropolitanes com Núria Marín, Núria Parlon o l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, «no són alienes al que fa Pedro Sánchez».

Per això, creu que si el PSC «pateix a les urnes» pot ser útil «per dir a Sánchez des de Catalunya» que no permetrà «que continuï fent amb el nostre país el que està fent».

Notícies relacionades

Per la seva banda, el líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha reivindicat Miguel García com «la veritable oposició» a l’Hospitalet.

Carrizosa, que com Arrimadas també estava afònic, ha apostat per «la nova política» en aquelles ciutats «governades des de fa moltes dècades» per les mateixes formacions polítiques, en al·lusió al PSC.