Nova víctima

Mor un motorista de 52 anys en un accident de trànsit a Barcelona

  • Aquest sinistre eleva a 13 la xifra de motoristes morts a la capital catalana aquest 2022

Mor un motorista de 52 anys en un accident de trànsit a Barcelona

EFE/WIFREDO GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Un motorista de 52 anys ha mort aquest dissabte a la matinada en un accident al districte barceloní de Sants-Montjuïc, de manera que les víctimes en sinistres de trànsit a la ciutat aquest any s’eleven ja fins a 16, 13 de les quals han sigut conductors de motocicletes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, els fets han tingut lloc vint minuts després de mitjanit, quan, per causes desconegudes, l’home, que conduïa una motocicleta, ha patit l’accident.

Fins al lloc s’han desplaçat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), mentre que el consistori barceloní ha activat el servei de suport psicològic per atendre els familiars de la víctima.

Notícies relacionades

Amb la mort d’aquest motorista, les víctimes en accidents de trànsit a Barcelona aquest any s’eleven a 16, la majoria dels quals han sigut motoristes (13), a més de dos vianants i el conductor d’un turisme.

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat aquesta mort i ha traslladat el condol a la família i les amistats del motorista, a més de «reafirmar el compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en sinistres de trànsit».