Pròximes eleccions

Díaz no creu que Sumar arribi a les eleccions autonòmiques i municipals

La vicepresidenta segona del Govern ha comentat que en aquests moments estan escoltant la ciutadania perquè a final d’any puguin tenir una visió general del país

Díaz no creu que Sumar arribi a les eleccions autonòmiques i municipals

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz, no creu que la plataforma Sumar, el projecte polític que encapçala, estigui preparat per presentar-se a les eleccions locals i autonòmiques del maig de l’any vinent.

Així ho ha assegurat en una entrevista a l’emissora de la cadena SER a Galícia, al ser preguntada per si les eleccions municipals de l’any vinent seran la prova per a aquest «moviment ciutadà» que està impulsant, al marge d’Unides Podem.

Notícies relacionades

«Crec que no arribem des de Sumar per a les eleccions municipals i autonòmiques del conjunt de l’Estat», ha afirmat, després de comentar que en aquests moments estan escoltant la ciutadania i que a final d’any tindran una visió general del país volen.

Sobre les dades del CIS, que per primera vegada situen el PP com a primera força política, ha dit que són tendències que mostren resultats molt rellevants, com que «les forces de dretes no sumen» i que, per tant, el futur passa per reeditar la coalició progressista.