Acte junts a Madrid

Ayuso avisa Feijóo que no té «paciència per a les imposicions»

Ayuso avisa Feijóo que no té «paciència per a les imposicions»

JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Isabel Díaz Ayuso i Alberto Núñez Feijóo, els dos principals responsables de l’operació exprés per tombar Pablo Casado com a president del PP, van fer un míting aquest dimarts en un centre de Madrid i van poder comprovar dues coses. Primera, el tàndem funciona, almenys entre la militància de la capital, que va atapeir l’hotel on es va organitzar i va superar totes les expectatives. I, segona, va quedar clar que la convivència en la direcció del PP entre tots dos serà, com a mínim, emocionant.

Notícies relacionades

La presidenta de la Comunitat de Madrid va aprofitar la seva intervenció, de tot just 10 minuts, per remarcar que seguirà com fins ara, per si algú en tenia algun dubte. Dient el que pensa, el que desitja, li agradi o no a Pedro Sánchez o a qui es creui al seu camí. Va començar mostrant el seu suport al dirigent gallec com a futur president del PP, però va acabar així: «Estem al servei d’Espanya, som una rereguarda [el PP de Madrid]. Som un equip de soldats, president, que t’acompanyarem ara en aquest moment crític, però som un equip que té poca paciència per a les tonteries, poca paciència per a les imposicions i que està preparat per donar el millor de si mateix, per a un projecte que mereixi la pena».

Abans d’arribar a llançar aquesta advertència, Ayuso va celebrar que Feijóo, només amb presentar-se al congrés extraordinari (serà entronitzat el 2 d’abril a Sevilla), ja ha donat «pau» a «Galícia, al partit i al centredreta». I li va agrair que hagi fet aquest pas en aquest «moment fonamental» després d’haver guanyat quatre majories absolutes a la seva comunitat.