Amb «fort dolor» muscular

Echenique dona positiu en coronavirus

El portaveu parlamentari d’Unides Podem assegura que els símptomes han remès i que es troba bé

El portavoz parlamentario de Unidas Podemos  Pablo Echenique interviene durante una sesion de control al Gobierno  en Madrid (Espana)  a 16 de diciembre de 2020  Durante el pleno  el presidente del Gobierno ha hecho un primer balance del segundo estado de alarma decretado el pasado 9 de noviembre para hacer frente a la segunda ola de la pandemia del coronavirus  Ademas  el presidente tambien ha informado de las ultimas tres reuniones del Consejo Europeo  en los que los jefes del Estado y de Gobierno de la UE debatieron tambien sobre como mejorar la lucha contra la pandemia   16 DICIEMBRE 2020  EUROPA PRESS E  Parra  POOL  16 12 2020

El portavoz parlamentario de Unidas Podemos Pablo Echenique interviene durante una sesion de control al Gobierno en Madrid (Espana) a 16 de diciembre de 2020 Durante el pleno el presidente del Gobierno ha hecho un primer balance del segundo estado de alarma decretado el pasado 9 de noviembre para hacer frente a la segunda ola de la pandemia del coronavirus Ademas el presidente tambien ha informado de las ultimas tres reuniones del Consejo Europeo en los que los jefes del Estado y de Gobierno de la UE debatieron tambien sobre como mejorar la lucha contra la pandemia 16 DICIEMBRE 2020 EUROPA PRESS E Parra POOL 16 12 2020 / EUROPA PRESS E Parra POOL

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha donat positiu en coronavirus, segons ha informat ell mateix a través de les xarxes socials. El dirigent morat ha explicat que ha tingut fins a 39 graus de febre i un «dolor important al pit i a tot el cos». No obstant, segons indica en un missatge publicat a Twitter, els símptomes «ja han remès» i està bé. Echenique se suma a una llarga llista de polítics espanyols que s’han enfrontat al virus en les últimes setmanes.

Notícies relacionades

«Cuideu-vos molt», conclou el diputat d’Unides Podem el seu missatge, en què explicava que «tot i amb pauta completa» de vacunació s’ha contagiat. Una situació que estan vivint aquestes setmanes milers d’espanyols. A més, les xifres rècords de contagis en aquesta sisena onada també han tingut la seva translació al Congrés dels Diputats, on desenes de polítics han agafat el coronavirus. La setmana passada, la Cambra baixa va haver de suspendre alguna comissió davant l’alt nombre de diputats que estaven confinats a casa.

El positiu d’Echenique arriba amb prou feines unes hores després que la vicepresidenta segona i líder d’Unides Podem, Yolanda Díaz, informés que també té coronavirus. Això l’ha obligat a ajornar la seva agenda per als pròxims dies. També la responsable de Ciència, Diana Morant, va confirmar que ha donat positiu.