Malaltia crònica

Andrea Levy comparteix una foto ingressada per conscienciar sobre la fibromiàlgia

La política del PP comparteix a les xarxes socials una imatge del seu ingrés per aquesta malaltia

Andrea Levy comparteix una foto ingressada per conscienciar sobre la fibromiàlgia

Instagram

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Hi ha moments que el nostre cos ens demana un descans i l’hi hem de donar». Aquestes són les paraules que la política catalana Andrea Levy, delegada de Cultura, Esports i Turisme de l’Ajuntament de Madrid, ha fet servir per conscienciar sobre l’impacte de la fibromiàlgia. Aquest dissabte, la portaveu del Partit Popular ha compartit a les seves xarxes socials una reflexió sobre el dolor que causa aquesta malaltia al costat d’una imatge on apareix ingressada i acompanyada d’un sanitari. 

«El dolor, tot i que és complicat de suportar, també és una lliçó de vida. Demana temps, però no caure en el desànim. De vegades és frustració i per això cal posar totes les teves energies al màxim per superar-lo mentalment, recolzar-nos en les persones que al nostre voltant ens donen carinyo i projectar tot el que volem fer per tirar endavant», reflexiona Levy en una publicació d’Instagram. 

Dolor crònic

Notícies relacionades

El 25 de febrer passat la política va anunciar que tenia aquesta malaltia. En una entrevista a Cuatro, Levy va explicar que aquesta patologia li ocasiona «dolor crònic» i que pren una medicació que li provoca «efectes secundaris». «Aquesta medicació fa que se m’assequi molt la boca, és un efecte secundari; per això moc molt els llavis, la boca... per això quan llegeixo a certa velocitat em costa pronunciar», va explicar.

Levy ha explicat que aquesta malaltia, que li van diagnosticar al juny, provoca «un dolor gairebé paralitzant durant molts dies que m’afecta per tot el cos» i que «moltes nits et deixa sense dormir, per un insomni permanent, i que rebaixa i redueix la qualitat de vida». «Hi ha dies que estic rabiosa de dolor i sortir de casa cada dia és un repte», va explicar la política en la seva primera entrevista sobre el tema.