Primer comitè federal presencial en pandèmia

Sánchez reivindica el PSOE com el partit «valent» i «de l’esperança» després dels indults

  • El president injecta optimisme als seus en la reunió del màxim òrgan de direcció i defensa la gràcia com un missatge «rotund d’empatia»

  • Remarca que el PSOE ha d’«elevar-se sobre el present» i mirar cap «endavant» perquè Espanya «va millor» gràcies a la vacunació i la recuperació

1
Es llegeix en minuts
Juanma Romero
Juanma Romero

Ubicada/t a Madrid

ver +

«El PSOE és un partit valent, decidit, determinat, que compleix el seu deure quan ens ha tocat governar i dirigir el país». Pedro Sánchez vol insuflar als seus orgull, que defensin amb el cap ben alt els indults, sense avergonyir-se, sortint a l’ofensiva, combatent una oposició conservadora «furibunda», que només busca «obstaculitzar-ho tot i destruir». I vol que els seus companys entenguin que la mesura de gràcia és una altra d’aquestes decisions complicades però «necessàries» adoptades pels executius socialistes, perquè el PSOE «sempre ha estimat Espanya».

Catalunya va formar part central del discurs del president del Govern davant el comitè federal del PSOE, que es va reunir aquest dissabte per primera vegada de forma presencial en tota la pandèmia. L’anterior, al gener i a Barcelona, es va celebrar ‘online’, i abans d’aquest el màxim òrgan de direcció va mantenir la seva cita el febrer del 2020, un mes abans de la declaració del primer estat d’alarma.