Relleu

Vergés substituirà Caula com a vicepresidenta de la Mesa del Parlament

  • L’exconsellera de Salut agafa el relleu de la diputada que passa a ser la nova secretària general d’Esport

Primer pla de la consellera de Salut  Alba Verges  el 15 d abril de 2021 a l Hospital de Terrassa  (Horitzontal) Alex Recolons ACN

Primer pla de la consellera de Salut Alba Verges el 15 d abril de 2021 a l Hospital de Terrassa (Horitzontal) Alex Recolons ACN / ACN / Àlex Recolons

1
Es llegeix en minuts
Júlia Regué
Júlia Regué

Cap de la secció de Política.

Especialista en política.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’exconsellera de Salut, Alba Vergés, començarà una nova etapa al Parlament com a vicepresidenta primera de la Mesa de la Cambra catalana. Vergés substituirà la diputada Anna Caula com a representant d’Esquerra al tallafoc parlamentari després que aquesta anunciés que serà la nova secretària general d’Esport.

Notícies relacionades

Caula formarà part, per tant, del Departament de Presidència, a càrrec de la republicana Laura Vilagrà, i continuarà professionalment la seva ambició per l’esport. Vergés agafarà el relleu després d’haver format part del Consell Executiu durant el mandat del Govern Torra destinat a aturar la crisi sanitària desencadenada per l’impacte del coronavirus a Catalunya.

La votació es durà a terme al ple de la setmana vinent, sent el primer punt de l’ordre del dia de la sessió de dimecres, i en la qual els 135 diputats hauran de pronunciar-se presencialment sobre el seu nomenament.