Compareixença

Iván Redondo, sobre els indults: «De vegades no hi ha una solució fàcil, però sempre hi ha un camí»

Iván Redondo, sobre els indults: «De vegades no hi ha una solució fàcil, però sempre hi ha un camí»

EUROPA PRESS / EDUARDO PARRA

1
Es llegeix en minuts

El cap de Gabinet de la Presidència del Govern, Iván Redondo, ha comentat aquest dijous, fent referència als possibles indults als condemnats pel procés i al problema català, que «de vegades no hi ha una solució fàcil, però sempre hi ha un camí».

Redondo responia així, durant la seva compareixença davant la Comissió Mixta (Congrés-Senat) de Seguretat Nacional, davant les crítiques abocades pel diputat de Fòrum Astúries, Isidro Martínez Oblanca, qui ha augurat que el Govern concedirà els indults per mantenir-se a La Moncloa.

El també secretari general del Consell de Seguretat Nacional ha subratllat que la seva opinió respecte al tema català és la del president del Govern. «Estem en la nostra posició i en els valors constitucionals», ha dit.

Lideratge valent

Tot i que ha recriminat al diputat del Fòrum que el tema dels indults no forma part de l’ordre el dia de la seva compareixença, ha volgut contestar-li «per cortesia» i li ha explicat que, des del seu punt de vista, «per arreglar» el que ha passat durant l’última dècada a Catalunya «necessitarà un lideratge valent».

Notícies relacionades

Com Sánchez, ha apel·lat a la «concòrdia» i ha puntualitzat al diputat del Fòrum que la decisió sobre els indults es prendrà «quan toqui».

«A la vida de vegades no hi ha una solució fàcil, però sempre hi ha un camí a la vida, li ho dic jo, com a generació de la democràcia».