Vídeo viral

La líder de les joventuts del PP, sobre Ayuso: «Val més un boig conegut que un savi per conèixer»

  • La presidenta de Noves Generacions anomena «Lady Madrid» la candidata popular a les eleccions madrilenyes del 4-M

La líder de les joventuts del PP, sobre Ayuso: «Val més un boig conegut que un savi per conèixer»
1
Es llegeix en minuts

«La veritat és que he decidit improvisar, però cada vegada que improviso crec que espanto el personal». La presidenta de Noves Generacions, Beatriz Fanjul, va començar així el seu discurs en un míting del PP a Alcalá de Henares per fer un reconeixement a la candidata popular Isabel Díaz Ayuso. Una compareixença que s’ha tornat viral a les xarxes socials: «¿Saben això de ‘val més un boig conegut que un savi per conèixer’? Doncs això. Això és Ayuso», va etzibar.

«¿Qui ha sigut la persona que s’ha barallat per totes les llibertats de tots els madrilenys i dels que som madrilenys? Ayuso. ¿Qui ha sigut la primera persona no només a crear un hospital, sinó dos, per als nostres malalts? Ayuso. Si és que Ayuso és Lady Madrid», va continuar, entre les rialles dels assistents.

En aquest mateix esdeveniment, l’alcalde madrileny Jose Luis Martínez Almeida va sostenir la polèmica frase «serem feixistes, però sabem governar».

Missatge als joves

Adreçant-se als joves, Fanjul els va demanar: «Mai deixeu que us col·lectivitzin, que us parlin d’esquerres o de dretes, de vermells o blaus, de si t’agrada una cosa o una altra, som joves, inconformistes, rebels per naturalesa. No tingueu pressa per créixer».

Notícies relacionades

I va continuar amb un exemple: «Quan us agrada una noia, us agrada la María, aneu per la María, ¿veritat? No aneu per l’Ana a través de la María perquè si no acabes amb l’Ana. Però dius, és que si parlo amb l’Ana, pot ser que acabi amb la María. No. Vegem. Ens agrada Ayuso, ¿no?», va insistir.

«No em matis, Carromero», va afegir rient, en al·lusió a l’assessor de l’Ajuntament de Madrid, Ángel Carromero, condemnat el 2012 a Cuba per homicidi imprudent de dos opositors castristes en un accident de cotxe.