Talls de trànsit

Un centenar de manifestants demanen l’amnistia total per als CDRs a Barcelona

  • Els participants han exhibit estelades i imatges de presos com els líders independentistes catalans condemnats pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017

Un centenar de manifestants demanen l’amnistia total per als CDRs a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Un centenar de persones s’han manifestat aquest dissabte en el centre de Barcelona per reclamar «amnistia total». Ho han fet coincidint amb el dia del pres polític. La protesta va ha començat passades les 19.00 de la tarda en els Jardinets de Gràcia i ha baixat pel passeig de Gràcia fins al carrer de Provença, on hi ha la seu de la Comissió Europea i del Parlament Europeu a la capital catalana. Els manifestants han caminat darrere una pancarta amb el text «Amnistia total CDR» i han llegit un manifest en arribar al punt final de la marxa. El discurs ha animat a «cridar fort contra tota repressió».

Els participants han exhibit estelades i imatges de presos com els líders independentistes catalans condemnats pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017. També han format la paraula ‘Llibertat’ amb espelmes que han encès davant la delegació de les institucions europees.

Temes:

CDR